Elektroşoklu işkence

Güncelleme Tarihi:

Elektroşoklu işkence
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2009 10:21

Kavga ettiği eşini, boynuna ve sırtına değdirdiği elektroşok cihazıyla bayıltıp kaçtı.

Haberin Devamı

Oto tamircisi Ş.C., aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, saldırılardan korunmak amaçlı olarak üretilen elektro şok cihazını eşi S.C.'nin boynuna ve sırtına değdirip çalıştırdı. Acılar içinde yere yığılan S.C., gürültü ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından yerde baygın halde bulundu. Olay yerine gelen ambulansla Çiğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.


Çiğli Polis Merkezi'ne giderek olayı anlatan S.C., eşinin, kendisinin istememesine rağmen bir müteahhitin 120 bin liralık borcuna kefil olduğunu, bu yüzden tartıştıklarını ve aralarında kavga çıktığını söyledi. Kocasının kendisini aldatmakla suçladığını da iddia eden S.C., “Ben asla böyle birşey yapmadım ama eşim bunu bahane ederek haklı çıkmaya çalışıyor. Ben ona kefil olduğu için kızdım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Polis, genç kadının şikayeti üzerine, olayın ardından bir otomobile binerek evden ayrılan Ş.Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!