Elçiler Böhmer'le buluştu

Güncelleme Tarihi:

Elçiler Böhmerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2008 21:46

"Çeşitlilik şanstır" adı altında sürdürülen kampanyaya destek verenlere Devlet Bakanı Maria Böhmer, başbakanlıkta evsahipliği yaptı.

Haberin Devamı

FEDERAL Hükümetin Göç ve Uyumdan Sorumlu Devlet Bakanı Maria Böhmer, aralarında Doğan Media Int'in Genel Müdürü Sevda Boduroğlu'nun da bulunduğu "çeşitlilik şanstır" kampanyasına destek veren kurum ve kuruluşların temsilcileriyle önceki akşam Berlin'de biraraya geldi.

Ekonomi, medya ile bazı kurum ve kuruluşların 30'a yakın temsilcisine özellikle göçmen kökenlilerin toplumsal uyumuna verdikleri katkılarından dolayı başbakanlıkta evsahipliği yapan Maria Böhmer, "Kültürel çeşitlilikten daha iyi yararlanmalıyız. Ülkemizin dünya ekonomisinde ilk sıraları koruyabilmesi için farklı kültürden, farklı ülkelerden insanlar ekonomik alanda daha fazla sözsahibi olmalı. Onlara daha fazla şans tanınmalı" dedi.

Başbakanlıktaki buluşmaya, Hr. Günter Fleig (DaimlerChrysler Yönetim Kurulu Üyesi) Dr. Uwe Franke (Deutsche BP AG Yönetimi Kurulu Başkanı), Hans-Olaf Henkel, IBM ve BDI eski Başkanı), Hermann-Josef Lamberti,(Deutsche Bank AG Yönetimi Kurulu Üyesi), Johannes Neukirchen (Lanxess Deutschland GmbH), Nina Öger (ÖGER TOURS GmbH Genel Müdürü), Thomas Sattelberger (Deutsche Telekom AG Yönetimi Kurulu Üyesi), Eggert Voscherau (BASF AG Yönetim kurulu Üyesi), Sabine Christiansen, (Televizyon sunucusu ve yapımcısı), Wolfgang Fürstner (Alman Dergiciler Birliği Başkanı), Bodo Hombach (WAZ Medya Grubu Genel Müdürü), Peter Kloeppel (RTL şef redaktörü), Liz Mohn (Bertelsmann yöneticisi), Prof. Dieter Stolte (ZDF'in eski Genel Müdürü), Regina Ziegler (Film yapımcısı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!