Eintracht Frankfurt Valencia'ya karşı

Güncelleme Tarihi:

Eintracht Frankfurt Valenciaya karşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 15:08

ALMANYA 1. Futbol Ligi'ne bir yıllık aradan sonra dönüş yapan Eintracht Frankfurt sezon açılışını İspanya'nın güçlü ekibi Valencia ile yapacağı özel maçla yapacak.

Haberin Devamı

Frankfurt, geçen sezon Türkiye A milli Mehmet Topal'ın formasını giydiği yıldızlar ordusu Valencia'yı 53 bin kişilik Frankfurt Commerzbank Arena'da konuk edecek.

11 Ağustos cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşma için çok az sayıda bilet kaldığı ifade edildi.

Karşılaşmada Valencia takımında İspanyol Milli takımıyla EURO 2012 kadrosunda Fransa A milliler Jeremy Matthieu ile Adil Rami ve Portekiz A Milli Ricardo Costa'da oynayacak. İspanya'da 7 kez şampiyon olan, Avrupa Kupa galipleri şampiyonluğunu yaşayan Valencia geçtiğimiz sezonu Real Madrid ve Barcelona'nın ardından üçüncü sırada kapadı.

Taraftara şükran borcunu ödüyor

Eintracht Frankfurt Başkanı Heribert Bruchhagen "Bundesliga 1'de bu sezon iyi bir yerde olacağız. Başarıya aç üstün yetenekli futbolcuları transfer edip güçlü bir kadro kurduk. Çok iyi üst seviyede bir takımla özel karşılaşma yaparak bizi birinci ikinci lig, soğuk, sıcak demeden yıllardan beri destek veren cefakar taraftarlarımıza şükran borcumuzu ödemek istiyoruz" dedi.

Eintracht güçlendi

Avusturya A Milli Ümit Korkmaz'ı FC İngolstadt'a kaptıran Eintracht Frankfurt ise sezona tek Türk futbolcusu Türkiye U19 Milli kaleci Aykut Özer'li kadrosuyla girecek. Frankfurt ayrıca Alman Ümit Milli kalecisi Kevin Trapp (Kaiserslautern), Bastian Oczipka(Leverkusen), Oliver Ocean(Fürth), Vadim Demidov(Real Sociaded San Sebastian),Ervin Hofer(SSC Napoli), Bamba Anderson(Mönchengladbach), Stefan Aigren(1860 Münih), Takasshi İnui(Bochum), Martin Lanig (FC Köln),Stefan Celozzi(Stuttgart' ve alt yapıdan 17 yaşındaki Marc Oliver Kempf'i kadrosuna kattı.

Takımdan Ümit Korkmaz'ın yanısıra Hırvat milli Gordon Schildenfeld (Dinamo Moskova), Mohahamadou İdrissou (Kaiserslautern) ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!