Eintracht Frankfurt Valencia'ya karşı

Güncelleme Tarihi:

Eintracht Frankfurt Valenciaya karşı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 12:39

ALMANYA 1. Futbol Ligi'ne bir yıllık aradan sonra dönüş yapan Eintracht Frankfurt sezon açılışını İspanya'nın güçlü ekibi Valencia ile yapacağı özel maçla yapacak.

Haberin Devamı

Türkiye A milli Mehmet Topal transfer olmazsa 11 Ağustos'ta Frankfurt'ta takımı Valencia'nın formasını giyecek.

Frankfurt Commerzbank Arena'daki karşılaşma saat 15.30'da başlayacak. Karşılaşmada Valencia takımında İspanyol Milli takımıyla EURO 2012 kadrosunda olan Alba Jordi, Fransa A milliler Jeremy Matthieu ile Adil Rami ve Portekiz A Milli Ricardo Costa'da oynayacak.

Taraftarlara borcunu ödüyorlar

İspanya'da 7 kez şampiyon olan, Avrupa Kupa galipleri şampiyonluğunu yaşayan Valencia geçtiğimiz sezonu Real Madrid ve Barcelona'nın ardından üçüncü sırada kapadı. Eintracht Frankfurt Başkanı Heribert Bruchhagen "Çok iyi üst seviyede bir takımla özel karşılaşma yaparak cefakar taraftarlarımıza borcumuzu ödemek istedik" dedi.

Frankfurt güçlendi

Avusturya A Milli Ümit Korkmaz'ı FC İngolstadt'a kaptıran Eintracht Frankfurt ise sezona tek Türk futbolcusu Türkiye U19 Milli kaleci Aykut Özer'li kadrosuyla girecek. Frankfurt ayrıca Kevin Trapp (Kaiserslautern), Bastian Oczipka(Leverkusen) ve Stutgart'tan Stefan Celozzi'yi kadrosuna kattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!