“Eğitime önem vermeliyiz”

Güncelleme Tarihi:

“Eğitime önem vermeliyiz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2010 17:36

Arnhem kentindeki Türkiyem Camii’nde düzenlenen toplantıda bir grup vatandaşla bir araya gelen D66 milletvekili Fatma Koşer Kaya, okulu diplomasız terk etmenin gençler açısından olumsuz sonuçlar doğurduğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

Hollanda Demokratlar66 Partisi (D66) milletvekili Fatma Koşer Kaya, gençlerin geleceğin toplumunda layık oldukları yerlere gelebilmeleri için eğitime büyük önem vermeleri gerektiğini söyledi.

Hollanda Diyanet Vakfı’na (HDV) bağlı Arnhem kentindeki Türkiyem Camii’nde düzenlenen toplantıda bir grup vatandaşla bir araya gelen Koşer Kaya, okulu diplomasız terk etmenin gençler açısından olumsuz sonuçlar doğurduğuna dikkat çekerek, “Gençlerimiz iyi bir eğitimle hem devlet kurumlarında, hem de özel sektörde görevler alarak söz sahibi olabilirler. Böylece haklarını da sonuna kadar savunurlar” dedi.

Toplumsal yaşama aktif katılımcılığın da önemine vurgu yapan Fatma Koşer Kaya, “Başta siyaset olmak üzere toplumsal yaşamın her alanında katılımcılığımızı daha da artırmalıyız. Partilere üye olmak yürütülecek politikaları etkilemek açısından son derece önemli” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!