Eğitim için kolları sıvadılar!

Güncelleme Tarihi:

Eğitim için kolları sıvadılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2024 09:53

Almanya’nın Gelsenkircken kentinde faaliyet gösteren ve eğitime katkılarıyla tanınan Türk Alman Yardım Sevenler Derneği (TAYSD), düzenlendiği bir toplantıyla 15 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirecekleri ‘19. Eğitime Katkı Balosu’nun tanıtımını yaptı.

Haberin Devamı

TAYSD Başkanı Necmiye Öztürk, dernek yöneticileri, sponsor şirket temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesinin katıldığı toplantıda faaliyetler hakkında kısa bir sunum yaptı. Ardından derneğe maddi destek veren sponsor şirket temsilcilerine ve derneğin faaliyetlerini haberleriyle tanıtan medya mensuplarına teşekkür eden Öztürk, 15 Kasım’da gerçekleştirecekleri baloyla ilgili şunları söyledi: “Geçen yıl yaptığımız yardım gecesinin geliriyle Hatay’da kullanılamaz durumda olan bir okulun onarımını yaptırarak yeniden eğitime açılmasını sağladık. Bazıları deprem bölgesinden olan öğrencilere burs vermeye devam ediyoruz. Yardımsever vatandaşlar balo için bir bilet alarak, burs verdiğimiz öğrencilere katkı sunabilirler.”
TAYSD’nin 19. Eğitime Katkı Balosu, Essen’de bulunan Prenses Palace’de 15 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Sunumunu Gülbahar Merdivan’ın yapacağı etkinliğin konser bölümünde Pınar Eliçe, Adem Can, Hakan Balcı ve Grup Metropol sahne alacak

 

BAKMADAN GEÇME!