Egeliler coştu

Güncelleme Tarihi:

Egeliler coştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2007 21:38

Egeliler Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen ve sanatçı Sümer Ezgü'nün de sahne aldığı gecede yörenin çeşitli kentlerinden vatandaşlarımız dostluk bağlarını güçlendirdiler

Haberin Devamı

HOLLANDA Egeliler Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel gecede yöre insanı arasındaki dostluk bağları bir kez daha perçinlendi.

Hengelo kentindeki Het Wapen van Beckum salonunda organize edilen etkinliğe Deventer Muavin Konsolosu Işın Özbek, konsolosluk memurlarından Hasan Şenok’un yanı sıra Overijssel Bölgesi’nin çeşitli kentlerinden 400 dolayında vatandaşımız katıldı. Türk halk müziğinin usta yorumcusu Sümer Ezgü, ilgi odağı olduğu gecede seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle salonda Ege rüzgarı estirdi. Gecede sanatçı Aylin Öz’ün yanı sıra sahne alan Fantezi Grubu da konuklara unutulmayacak dakikalar yaşattı.

Gecede bir konuşma yapan Hollanda Egeliler Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Medine Uçar, düzenlenen etkinlikten elde edilen gelirin yarısının Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlanacağını belirtti. Uçar, geri kalan bölümünün de Ege Bölgesi’nde yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarının karşılanmasına harcanacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!