Düren Belediye Başkanı hayır çarşısında

Güncelleme Tarihi:

Düren Belediye Başkanı hayır çarşısında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2022 14:54

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Düren Belediye Başkanı Frank Peter, Ulrich IGMG’ye bağlı Hicret Camii hayır çarşısında cemaatla bir araya geldi.

Haberin Devamı

YAZ dönemi girmesiyle Avrupa’daki camiler giderlerini karşılama amacıyla bir biri ardına hayır kermesleri düzenliyor. İslam Toplumu Milli Görüşe bağlı Düren Hicret caminin düzenlediği yardım amaçlı kermes etkinliği siyasiler ve resmi yetkililerin ilgi odağı oldu. TC. Köln Konsolosu Bülent Sakarya, Düren Belediye Başkanı Frank Peter Ulrich, IGMG Köln Bölge başkan yardımcısı Metin Aydın, İl Eğitim Müdürü Sybille Haussmann, uyum meclis üyeleri bölgedeki kulüp ve dernek başkanları katıldı.

Düren Belediye Başkanı hayır çarşısında

MESLEK EĞİTİMİNDE İŞ BİRLİĞİ
Düren Belediye Başkanı Frank Peter Ulrich, hem Hicret Camii gençlerini hem de kentteki Türk gençlerini oluşturulacak diyalog gurubuyla mesleğe yönlendirme noktasında katkıya hazır oldukları sözünü verdi. Düren Cami Başkanı Salim Koçpınar ve Köln Konsolosu Bülent Sakarya ile cami yöneticileri belediye başkanının bu teklifini samimi bulduklarını kurumsal olarak destekliyeceklerini ifade ettiler. IGMG Köln bölgesinden Metin Aydın çatı kurumu olarak yaklaşık 30 cemiyeti olan Köln bölgesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Hayır çarşısına katılımlarından dolayı cami yönetimi misafirlere birer çiçek buketi verdi. Gözleme lahmacun çay tatlı ikramı yapıldı. Belediye başkanı geç saatlere kadar camide kalıp idarecilerle sohbet etti.

Haberin Devamı

Düren Belediye Başkanı hayır çarşısında

BAKMADAN GEÇME!