Dünya şampiyonlarından Berlin şovu

Güncelleme Tarihi:

Dünya şampiyonlarından Berlin şovu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 17:55

Almanya-Türkiye Karate Milli Takımları Berlin'de yapılacak dostluk maçında madalya için mücadele edecekler.

Haberin Devamı

ALMANYA ve Türkiye Milli Karate Takımları arasındaki Berlin'de yapılacak dostluk karşılaşması 25 Eylül Cumartesi saat 20.00'de başlayacak. Berlinli sporseverleri spor şölenine davet eden Banzai Spor Okulu Antrenörü Veysel Buğur, Weissenseer Weg 53, 13053 Berlin adresine sabah saat 09.00'da başlayacak olan Banzai Cup 2010 Şampiyonası'na 20'nin üzerinde ülkeden yaklaşık 700 sporcu katılarak madalya mücadelesi vereceğini belirtti.

Bu yıl yine Berlin'de yapılacak olan geleneksel Banzai Cup 2010 şampiyonasına konuk olarak katılan son Avrupa ve Dünya Karate Şampiyonu Türkiye, ev sahibi Almanya'nın milli takımı ile bir dostluk maçı yapacak.

Türkiye Karate Milli Takimi Antrenörü Necmi Alkan yönetimindeki milli takım kadrosunda 75 kiloda Müslüm Baştürk, +84 kiloda Okay Arpa, 75 kiloda Gökhan Gündüz, 75 kiloda Serkan Yagcı, +84 kiloda Yusuf Başer ve 84 kiloda Yavuz Karamollaoğlu gibi Avrupa ve Dünya şampiyonaları yer alacak.

Türkiye Karate Dünya eski Şampiyonu Veysel Buğur, milli takımın yanı sıra dünyaca sayısız Avrupa şampiyonluğuna ve 3 kez de Dünya Şampiyonluğuna imza atan Haldun Alagas ve -47 kiloda Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan genç bayan sporcumuz Büşra Tosun'un da katılacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!