Duisburg Olcay ile finalde

Güncelleme Tarihi:

Duisburg Olcay ile finalde
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 10:45

Sahasında Energie Cottbus'u 2-1 mağlup eden MSV Duisburg, Almanya Kupası'nda finale yükselen ilk takım oldu. Duisburg finalde Bayern Münih-Schalke galibiyle 21 Mayıs Cumartesi günü Berlin'de karşılaşacak.

Haberin Devamı

Almanya Kupası'nda yarı finalde karşı karşıya gelen iki 2. lig ekibinden sevinen taraf sahasında Energie Cottbus'u 2-1'lik skorla geçen MSV Duisburg oldu. Duisburg finalde Bayern Münih-Schalke galibiyle karşılaşacak.


İLK GOL'ÜN ASİSTİ OLCAY'DAN
Duisburg Wedau-Schauinsland Arena'da 31 bin 500 kişinin izlediği karşılaşmada ev sahibi Duisburg 24. dakikada 1-0 öne geçti. Olcay Şahan'n sağdan ortasında Cottbus'lu Hünemeier'in topu uzaklaştırmak için kafa vuruşunda top Duisburg'un Avusturyalı golcüsü Maierhofer'in suratına çarpıp filelere gitti: 1-0. İkinci yarıya da atak başlayan Duisburg 54. dakikada Baljak ile farkı ikiye yükseltti: 2-0. 71. dakikada maçta başarılı bir futbol sergileyen Olcay Şahan'ın kafa vuruşunda top üst direkten geri dönmesi genç futbolcu ve takımı adına büyük bir şanssızlıktı. 77. dakikada Duisburg'lu Bruno Soares ceza sahasında Reimerink'i düşürünce hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Verilen penaltıyı Petersen ile gole çeviren Cottbus skoru 2-1 yaptı. Duisburg'da Tanju Öztürk forma şansı bulamazken Baljak'ın yerine 90. dakikada oyuna giren Sefa Yılmaz ise uzatma dakikasında sarı kart gördü. Karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Duisburg finale yükselmenin sevincini yaşadı. Olcay Şahan elindeki bira dolu büyük bir bardağı maç sonrası naklen TV kameraları önünde röportaj veren antrenörü Sasic'in kafasına döküp iyice ıslattı.

RAKİP BAYERN Mİ YOKSA SCHALKE Mİ ?
Bundesliga'da şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Bayern Münih ile Schalke, Münih Allianz Arena'da Almanya Kupası'nda finale kalmak ve Duisburg'un rakibi olmak için mücadele verecekler. 18 Almanya 1. Lig ekibi ile 18 Almanya 2. Lig takımı yanında 28 amatör bölge kupa şampiyonunun katıldığı Almanya Kupa finali ise 21 Mayıs Cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!