Düğünden bir yıldız doğdu

Güncelleme Tarihi:

Düğünden bir yıldız doğdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2011 11:09

Kate Middleton Alexander McQueen gelinliğiyle göz kamaştırdı. Ama kız kardeşi Pippa Middleton düğünün sürpriz yıldızıydı

Haberin Devamı



27 yaşındaki Pippa, ablası gibi bir İskoç üniversitesinde okudu. Ama Kate’in okulu St. Andrews yerine Edinburgh’u tercih etti.

Adının kısaltması Pippa’nın kullanılmasından hoşlanmıyor. Philippa diye hitap edilmesini tercih ediyor.

Chelsea gecelerinde dışarıya çıkmayı seviyor. Virgin Havayolları’nın patronu Richard Branson’ın kızı Holly ile eğlenmeye gittiğinde siyah stilettoları, sade kokteyl elbiselerini, bronzan ve koyu göz makyajını tercih ediyor.

Üniversiteden mezun olduktan sonra aile şirketinde çalışmaya başladı. Bir yandan da aylık dergileri The Party Times’ı çıkarıyordu.

Buckingham Sarayı’nın taht odasında ‘düğün ertesi disco kahvaltı’ konseptli partide kullanılması planlanan disko toplarının kaldırılmasını istedi. Saray asilzadeleri bu cesur talebe şaşırsa da Pippa’nın isteği oldu.

Kate ve William’ın nişan duyurusundan sonra fotoğraflarını çeken İngiliz fotoğrafçı onu şu sözlerle anlattı: “Çekimden sonra resimleri göndermem için sürekli email attı. Ben de ‘Tabii olur, ne kadar telif ödemeyi düşünüyorsunuz?’ diye sordum. Bundan birkaç gün sonra sanki hiç bu soruyu sormamışım gibi yine fotoğrafları istedi. Sonunda karşılıksız resimleri verdim. İstediğini almak konusunda inanılmaz başarılı.”

Yakınları onu, yenilgiyi kabul etmeyen, kendine güvenli ve iddialı sözleriyle tanımlıyor.

Düğünde Westminster Kilisesi’nden çıkarken Harry’nin koluna girdiği an aralarındaki çekim çok konuşulsa da, Pippa 30 yaşındaki kriket oyuncusu Alex Loudon ile beraber. Edinburgh Üniversitesi’ndeyken ise ailesi İskoçya’nın ünlü bankacılarından olan Jonathan Patterson ile birlikteydi.




KISA BALAYI

Çift, dün kısa bir tatile çıktı. Prens William’ın eşinden bile sakladığı söylenen balayının detayları ise henüz bilinmiyor. İhtimaller arasında Avustralya, Kenya ve İskoçya öne çıkıyor. Karayipler’de bir balayı da en güçlü adaylar arasında.Ön balayına yalnızca hafta sonu gidilecek olması şimdilik İskoçya gibi yakın rotaları ön plana çıkardı.
Avustralya’daki Lizard Adası ve William’ın evlenme teklif ettiği Kenya esas balayı için en çok konuşulan seçenekler. Prens William kısa kaçamağın ardından pazartesi günü görevinin başına dönecek.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!