Dortmund'u dipten kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Dortmundu dipten kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 13:25

M'Gladbach'lı Kramer, futbol sahalarında ender görülen cinsten bir gol attı. Dortmund maçında 45 metreden topu kendi kalesine gönderdi. Dortmund, Gladbach'ı Kramer'in bu inanılmaz golüyle 1-0 yenip ligin son sırasından kurtuldu. Kramer “Dortmundlu'lar bana teşekkür etsin. Gladbach taraftarından da özür diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA'da yılın golünü Dortmund maçında M'Gladbach'lı Kramer attı. 45 metreden vurduğu topu kendi kalesine atan Kramer, inanılmazı gerçekleştirdi. Maçın 58. dakikası oynandığında Gladbach defansı top çevirerek rakip yarı alana gitme planları yapıyordu. Orta saha yuvarlağında topla buluşan Kramer, oyunu açmak ve Dortmund baskısından kurtulmak için topu kalecisine gönderdi.

İLK TESELLİ KEHL'DEN GELDİ

O sırada ceza alanının dışında bulunan kaleci Sommer, üzerinden giden topa sadece bakabildi. Top kaleye girdiğinde herkes büyük bir şaşkınlık yaşarken, Dortmundlular da gol sevincini ancak şaşkınlıklarını üzerilerinden attıktan sonra yaşayabildi. Kendi kalesine golü atan Kramer'i ise ilk teselli eden Dortmund'un tecrübeli futbolcusu Kehl oldu. Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp da maçtan sonra Kramer'in yanına giderek genç futbolcuyu teselli etmeye çalıştı. Kramer kendi kalesine attığı gol ile ilgili ise “Top ayağımda çıkınca ağzımdan çıkan ilk sözcük 'b...k' oldu” dedi. Kramer, ayrıca “Bu gol için Dortmundlular bana teşekkür etmeli. Ben de Gladbach taraftarından özür diliyorum” dedi.

DORTMUND DİPTEN KURTULDU

Gladbach'ı Kramer'in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenen Dotmund, beş maç üst üste kaybettikten sonra ilk kez galip geldi. Dortmund en son galibiyetini 13 Eylül'de Freiburg'u 3-1 yenerek almıştı. Dortmund, maçtan önce 18. sırada bulunurken aldığı üç puanla 15. sıraya yükseldi. 11. haftanın diğer maçında ise Wolsburg sahasında Hamburg'u 2-0 ile geçti. Ligde, lider Bayern Münih'in ardından 23 puanla ikinci sırada bulunan Wolfsburg, üst üste altıncı galibiyetini aldı. Hamburg maçında golleri Oliç ile Hunt attı.

Dortmundu dipten kurtardı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!