Dortmund'lu Subotic'e taciz suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Dortmundlu Subotice taciz suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2012 12:20

Borussia Dortmund'un başarılı savunma oyuncusu Neven Subotic'in başı düzenlediği eğlenceden dolayı yanacak gibi gözüküyor. Dortmund'un Sırp futbolcusu Subotic, bir kadına tacizle suçlanıyor.


ALMANYA
Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund'un başarılı savunma oyuncusu Neven Subotic'in başı taciz suçlamasıyla dertte. Borussia Dortmund'un defans oyuncusu Sırp Subotic'in eğlecede genç bir kadını taciz ettiği ileri sürüldü. Geçtiğimiz hafta perşembe gecesi Subotic'in Herdecke kasabasındaki evinde arkadaşlarıyla düzenlediği eğlencede taciz edildiğini öne süren 21 yaşındaki bir kadın Bochum'da polise giderek şikayetçi oldu.

Gece erken yatmış
Subotic'in genç kadını taciz ettiğinin öne sürüldüğü şikayet üzerine Sırp futbolcu polis tarafından sorgulandı. Taciz mi yoksa kadına tecavüz mü konusunda kadının kişisel haklarını düşünerek bilgi vermeyen Dortmund Savcılığı, 23 yaşındaki genç futbolcu hakkında "taciz ve tacize yardımcı olmak" suçlamalarıyla soruşturma başlattı. Dortmund Başsavcısı Dr. İna Holznagel, "19 Ocak'ta tespit edilen deliller incelenip tetkik edildikten sonra kesin açıklama yapacağız" dedi.

Subotic'in ise kadını taciz etmediği gibi, partinin ilerleyen saatlerinde uykuda olduğu için olaydan haberinin olmadığını söylediği öğrenildi. Subotic, "Hafta sonu ligler başlayacağı için ben erkenden yattım. Arkadaşlarım partiye devam ediyorlardı" diyerek konuyla ilgili başka açıklama yapmayacağını söyledi.

Arkadaşları da sorgulanacak
Subotic'in evinde bulunan 22-28 yaşları arasında bulunan 4 arkadaşının da polis tarafından önümüzdeki günlerde sorgulanacağı kaydedildi. Olayla ilgili açıklama yapan Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke, "Bu devam eden bir soruşturma. Konu hakkında şu an için yorum yapamam" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!