Dördü gitti dördü sırada

Güncelleme Tarihi:

Dördü gitti dördü sırada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 17:57

Gross, Keller, Soldo ve Rangnick'in işine son verilirken Steve McClaren, Michael Frontzeck, Armin Veh ve Thomas Schaaf'ın koltuğu ise sallanıyor.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA sezonunun ilk yarısı geride kalırken dört teknik direktör işinden oldu. Dördü de sırasını bekliyor. Stuttgart 2010-2011 sezonunda üç teknik direktörle çalışırken, Köln ve Hoffenheim da teknik patronları ile yollarını bu sezon ayırdı.

STUTTGART'TA ÜÇ

Son yıllarda neredeyse 6 ayda bir teknik direktör değiştiren Stuttgart, bu sezon deyim yerindeyse teknik direktör kıyımı yaptı. Elde edilen her başarısız sonuçlardan sonra teknik direktör göndermeyi adet edinen Stuttgart, geçen yıl sezon ortasında alınan İsviçreli Christian Gross bir yılını tamamlamadan gönderildi. Gross'un yerine getirilen Jens Keller ise sadece 59 gün takımın başında kalabildi. Keller'i de gönderen Stuttgart şimdilerde yoluna Bruno Labbadia ile devam ediyor. Beklenmedik kötü sonuçlar alan Köln'de de fatura teknik direktör Zvonimir Soldo'ya kesildi. Hoffenheim'da ise teknik direktör ile yönetim arasında futbolcu satışında çıkan tartışma ayrılığı getirdi. Hoffenheim yönetimi Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo'nun B. Münih'e satılmasına karşı çıkan Ralf Rangnick ile yollarını derhal ayırdı.

DÖRDÜ SIRASINI BEKLİYOR

Bundesiga'da alışık olmadık şekilde teknik direktör kıyımı yaşanırken, dört teknik patronun daha koltuğu sallanıyor. Wolfsburg'da bir türlü beklenen başarıyı elde edemeyen ve futbolcularla sürekli tartışma içinde olan İngiliz Steve McClaren, ligde son sırada bulunan M'gladbach'ın teknik direktörü Michael Frontzeck, Hamburg'un teknik direktörü Armin Veh ve Werder Bremen'i yıllardır çalıştıran Thomas Schaaf'ın gönderilmesi ise an meselesi. Dört teknik direktör de alınacak en ufak bir başarısızlıkta faturanın kendisine kesilmesini bekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!