‘Döner güzelleştirir’

Güncelleme Tarihi:

‘Döner güzelleştirir’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2024 10:09

Sosyal medya platformu Instagram’da takipçi sayısının 500 bine ulaşması üzerine “Söder’le döner yemeye!” çağrısında bulunarak 5 hayranıyla döner yeme sözü veren CSU Genel Başkanı ve Bavyera Eyalet Başbakanı Markus Söder, kurayla belirlenen ilk 20 hayranını dün akşam Münih’teki Türk dönercide ağırladı.

Haberin Devamı

Münih’in Giesing semtindeki ‘Django’s’ döner büfesine çalışanların ve hayranlarının alkışlarıyla gelen Söder, “Lütfen 20 döner. Parasını şef ödeyecek” diyerek siparişleri verdi. Kendisine de içinde her şey olan ve 8 Euro’ya satılan ekmek arası döner ısmarladı. Döner büfesinde buluştuğu hayranları ve diğer konuklarla uzun uzun sohbet ederken, herkesin severek yediği “döner fiyatlarına fren” çağrılarının arttığını hatırlatmayı da ihmal etmedi.

‘Döner güzelleştirir’

‘Döner güzelleştirir’

‘Döner güzelleştirir’

‘Döner güzelleştirir’
TÜRK MUTFAĞINA HAYRAN
Hayranlarıyla birlikte döner yemenin keyfini çıkaran Söder, aynı zamanda kendilerine üzerinde ‘Söder Kebab’ yazılı özel olarak tasarlanmış tişörtler de hediye etti. Söder ayrıca çekilişle belirlenen 500 hayranına gönderme sözü verdiği diğer tişörtlerin yolda olduğunu da söyledi. Döner sevgisini gizlemeyen ve özellikle yıllardır tanıdığı Nürnberg Mevlana Restoranı’nın sahibi Ahmet Can’ın mekânında sık sık döner yemeye giden Söder, Türk mutfağına hayranlığını da her fırsatta vurguluyor. Söder’in bu etkinliği, sosyal medyada büyük bir etkileşim ve destek topladı, Türk mutfağına olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!