Dilenciler bıktırdı

Güncelleme Tarihi:

Dilenciler bıktırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2009 13:38

Avrupalı Türkler, bu yıl Türkiye'de en çok dilencilerden şikayetçi oldu. Tatilciler, AB üyesi Bulgaristan’da rüşvet olaylarının hala devam etmesine de bir anlam veremediklerini sözlediler.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Krefeld kentinde oturan Kocaman, Demir ve Taşçı aileleri bu yıl Türkiye'deki dilencilerden, Sıla Yolu'nda ise rüşvetten yakındılar. Aksaray ve Çorum’da eşi ve çocuklarıyla birlikte tatil yapan Gülşen Kocaman (36), Melek Demir (40) ve Neriman Taşcı 41), dönüş yolunda uğradıkları Hürriyet Hizmet İstasyonu'nda muhabirlerimize dert yandılar.

ALAMANCI'YA FİYAT KATLANIYOR
Arkadaşları adına konuşan Gülşen Demir, “Özellikle Bulgaristan’da büyük rüşvet olaylarına tanık olduk. Sınırda 20 kilometrelik araç kuyruğunda 5'er Euro'dan düşünün hepimizden binlerce euro tutarında rüşvet topladılar. Şu anda AB ülkesi üyesi olan bu insanlar yıllardır küplerini doldurmadı mı? Bu yetmezmiş gibi Türkiye’de ise, hala maalesef Alamancı görülmeye devam ediyoruz. Fiyatlar katlanmış olarak bizden tahsil ediliyor. Hele yol boyunca dilenciler peşimizi bir türlü bırakmadılar. Ancak tüm çilelere rağmen her yıl vatanımızı görüp yakınlarımızla hasret giderdiğimiz için yine de mutluyuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!