Dikkatsizlik bir can daha aldı

Güncelleme Tarihi:

Dikkatsizlik bir can daha aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2009 10:20

Almanya'da 18 yaşındaki Yasin Cengeri, evine dönerken bir arabanın çarpması sonucu öldü. Verilen bilgiye göre aracı kullanan sürücü kız arkadaşıyla tartıştığı için karşıdan karşıya geçen Yasin'i fark etmedi.


ALMANYA’
nın Giessen kentine bağlı Hungen kasabası, trafik kazasında hayatını kaybeden Yasin Cenger (18) için yas tutuyor. Önceki gece 02.30 sıralarında evine dönmek üzere arkadaşlarının yanından ayrılan Yasin'e, Reiskirchen kavşağında karşıdan karşıya geçerken Audi marka bir otomobil çarptı. Yasin'in olay yerinde öldüğü bildirildi. Bamberg plakalı aracı kullanan 26 yaşındaki sürücünün "Kız arkadaşımla tartışıyordum. Bu nedenle karşıma çıkan kişiyi görmedim" dediği bildirildi.
Acı haberle yıkıldılar
Bu yıl liseyi bitiren ve geçtiğimiz ay meslek eğitimine başlayan Yasin'in yakınları acı haberle yıkıldılar. Ailesi "Yasin sabah eve gelmeyince tedirgin olduk. Aramaya başladık" dediler. Yanında kimliği olmadığı için cesedin kime ait olduğunun ancak ertesi gün kesinleştiği açıklandı. Verilen bilgiye göre ailesi, bu hafta içinde Yasin’in cenazesini memleketi olan Çankırı'ya götürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!