Didin'den farklı tarife: 89-76

Güncelleme Tarihi:

Didinden farklı tarife: 89-76
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2010 11:30

Murat Didin'in çalıştırdığı Frankfurt Deutsche Bank Skyliners lig sonuncusu Phönix Hagen ’e acımadı.

Haberin Devamı

TEKNİK Direktörlüğünü Murat Didin'in yardımcı antrenörlüğünü ise Engin Gençoğlu'nun yaptığı Frankfurt Deutsche Bank Skyliners Alman Bekoo Basketbol 1. Lig'inde sahasında ağırladığı lig sonuncusu Phönix Hagen ‘ i farklı mağlup etti.:89-76. Frankfurt özellikle ilk yarıda göz kamaştıran güzel ve etkili oyunuyla da seyircilerine play off için umut verdi. Yeni taransferi Dragan Labovic 'li kadrosuyla Frankfurt, aldığı galibiyetle puanını 42 'ye yükseltip 6.'ıncı sıraya yükseldi.



Türk seyircilerden destek
Çok sayıda Türk'ünde izlediği karşılaşmaya Frankfurt hızlı başladı. Karşılıklı atılan basketlerle ilk beş dakika Deutschebank'ın 14-9 üstünlüğüyle geçildi. Pascal Rollerve Robertson 'dan gelen sayılarla Didin'in ekibi farkı açtı ve ilk periyodu 32-18 önde kapadı. İkinci periyottada üstün bir performans ortaya koyan Frankfurt Labovaic 'in 10 sayı kaydettiği ilk yarıyı 58-26 önde kapadı.

Haberin Devamı


Basketbol şovu vardı
Frankfurt-Höchst Ballsporthalle'yi tıka basa dolduran aralarında Türk seyircilerin de olduğu 4 bin 880 seyircinin izlediği karşılaşmanın ikinci yarısında Deutscebank Skyliners tutuk bir oyun ortaya koydu. Bu fırsatı iyi değerlendiren Hagen üçüncü periyotta 19-17'lik skor üstünlüğü elde etti. 3. Çeyrek sonunda skor 71-50 oldu. Her iki takımın karşılıklı basketleriyle seyircileri coşturduğu 4.'üncü final periyodunda ise Hagen farkı eritti. Frankfurt ise Roller, Allen, ve Doliboa'yla kazandığı sayılarla karşılık vererek sahadan 89-76 galip ayrıldı.



En skorer Roller
Frankfurt'ta Pascal Roller 18 sayı ile en skorer olurken Derrick Allen (17), Doliboa (14) Labovic (12)ve Robertson (11) sayı atarak çift haneli sayılara ulaştılar. Hagen'de ise 20 sayı kaydeden Kale en skorer oldu.



Didin memnun
Farklı galibiyetin hem kendisini hemde seyircileri coşturduğunu dile getiren Headcoach Murat Didin "İlk yarıda tüm sporcularım istediğim seviyede bir oyun gösterdiler. Verilen taktiği iyi uygulayan sporcularımız defansta ve ofansta çok iyi oynadılar. İkinci yarıda ise farklı skorun rehavetine kapıldık. 13 sayı farklı bu galibiyet bize iyice moral verdi. Play-off'a ön sıralarda katılmak için de iyi bir yol katettik" dedi. Frankfurt Deutschebank Skyliners 13 Mart Cumartesi günü Ulm kendi seyirci önünde ligin güçlü ekiplerinden Artland Dragons Quakenbrück'ü konuk edecek. Karşılaşma saat 18:30'dd başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!