Didin Frankfurt'la play off yolunda: 77-65

Güncelleme Tarihi:

Didin Frankfurtla play off yolunda: 77-65
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2010 15:52

Murat Didin'in çalıştırdığı Frankfurt Deutsche Bank Skyliners güçlü rakibi Artland Dragons Qakenbrück'ü 77-65 mağlup ederek play off yolunda önemli bir engeli aştı. Rakibini göz kamaştıran güzel ve etkili bir oyunla geçen Frankfurt 44 puanla 4. sıraya yerleşti.

Haberin Devamı

TEKNİK Direktörlüğünü Murat Didin'in yardımcı antrenörlüğünü ise Engin Gençoğlu'nun yaptığı Frankfurt Deutsche Bank Skyliners sahasında ağırladığı Artland Dragons Qukenbrück'ü 77-65 mağlup etti. Kendisi gibi Play off mücadelesi veren rakibi karşısında Didin'in talebeleri özellikle ilk yarıda göz kamaştıran güzel ve etkili oyunla da taraftarlarına play off için umut verdi. Almanya Beko Basketbol 1. Ligi'inde Frankfurt Deutschebank Skyliners 44 puanla 4. sıradaki yerini sağlamlaştırdı.


Türk seyircilerden destek
Çok sayıda Türk'ünde izlediği karşılaşmaya Frankfurt hızlı başladı. Karşılıklı atılan basketlerle ilk beş dakika Artland Dragons'un 10-9 üstünlüğüyle geçildi. Daha sonrakaptan Roller ile Allen'le üst üste sayı bulan Didin'in ekibi ilk periydu bir sayı farkla 20-10 önde kapadı. İkinci periyottada üstün bir performans ortaya koyan Frankfurt Robertson ve yeni transfer Labovic'le bulduğu sayılarla arayı açtı ve ilk yarıyı 43-36 önde kapadı.

Haberin Devamı

Heyecan dorukta
Frankfurt-Höchst Ballsporthalle'yi tıka basa dolduran 4 bin 740 seyircinin izlediği karşılaşmanın ikinci yarısında Deutscebank Skyliners 7-0'lık skor üstünlüğü elde etti. Ve fark 14 sayıya çıktı: 50-36. Oyununa daha sonra Artland Dragons'da ayak uydurunca nefis bir basketbol maçı izlenmeye başladı. Her iki takımın karşılıklı basketleri seyircileri coştururken 3. periyot sonunda skor 58-45 oldu. 4.'üncü final periyodunda ise Frankfurt Roller, Labovic, Doliboa ve Robertson'la kazandığı sayılarla farkı açmak isterken ,rakip karşılık verdi. Didin'in talebeleri karşılaşmadan 12 sayı farkla galip ayrıldı: 77-65.


En skorer Pascal, Labovic ribaund kralı
Frankfurt'ta Pascal Roller 20 sayı ile en skorer olurken Dragan Labovic'te 17 sayı 9 ribauntla galibiyetin mimarları arasındaydı. Ayrıca Robertson (12) ve Allen'de 11 sayı atarak çift haneli sayılara ulaştılar. Konuk Artland'ta ise ise 11 sayı kaydeden Peavy en skorer oldu.


Didin memnun
Farklı galibiyetin hem kendisini hemde seyircileri coşturduğunu dile getiren Headcoach Murat Didin" Tüm sporcularım verilen taktiği iyi uyguladı. Hem defansta ve hemde ofansta çok iyi oynadık. Labovic'in ikinci maçında iyi yolda olduğunu görmek sevindirici. Reese'ninde gelmesiyle takım dahada güçlenecek, Playoff yolundaki bir rakibimizi farklı bir skorla geçmek bize iyi moral verdi. Play-off'a ön sıralarda katılmak için de iyi bir yol katettik" dedi.

Haberin Devamı

Frankfurt Deutschebank Skyliners 20 Mart Cumartesi günü ALBA Berlin ile deplasmanda oynayacak. Berlin O2 Arena'daki karşılaşma saat 19:00'de başlayacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!