Derbiye Türkler damgasını vurdu

Güncelleme Tarihi:

Derbiye Türkler damgasını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2011 15:50

Frankfurt'un Bundesliga 2. ligdeki ekipleri Eintracht ile FSV takımlarının Almanya 4. Ligi'nde mücadele eden amatör takımları arasındaki derbi maçına Türk futbolcular damgasını vurdu. Eintracht Frankfurt'u 2-1 galip getiren golleri penaltıdan kaptan Daniyel Çimen ile Uğur Albayrak attı.

Haberin Devamı

Almanya1. Lig ekipleri Eintracht Frankfurt ile FSV Frankurt'un Regionalliga'4. ligde mücadele eden amatör takımları arasındaki derbi maçını Eintracht 2-1 kazanırken galibiyet golleri Türk futbolcular Daniyel Çimen ve Uğur Albayrak'tan geldi.

Bundesliga 2. ligdeki ekipleri Eintracht ile FSV takımlarının 23 yaş altı futbolcularına yer verdikleleri karşılaşmada FSV, 24. dakikada Daniel Gordon'un kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bornheim Volkspark Arena'da 380 seyircinin izlediği karşılaşmada 50. dakikada Eintracht takım kaptanı Daniyel Çimen ile kazandığı penaltıyı gole çevirdi: 1-1.

Maçın skorunu ise sezon başında Kayserisyor'dan önce FSV'a sonrada Eintracht'a transfe olan Uğur Albayrak belirledi. 82. dakikada Uğur Eintracht'ın geliştirdiği bir kontra atakta topu filelere yolladı ve takımın sevince boğdu.: 2-1. FSV 'da forma giyen Noyan Öz ise başarılı bir performans göstermesine rağmen takımının yenilgisini önleyemedi.

Eintracht Alatörleri 29 puanla Regionalllig Güney Grubu'nda 4. sıraya yükselirken 17 puanda kalan FSV Frankfurt amatörleri ise 13. sıraya geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!