David Hasselhoff izdihamı

Güncelleme Tarihi:

David Hasselhoff izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2010 10:11

Köln'deki Diamonds diskoteğe gelen bir zamanların efsane dizisi Kara Şimşek'in başrol oyuncusu David Hasselhoff izdiham yarattı.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın en iyi diskoteği seçilen Türk işadamı Yahya Fırat'a ait Diamonds'a gelen bir zamanların efsane dizisi Kara Şimşek'in başrol oyuncusu David Hasselhoff izdiham yarattı. Kara Şimşek dizisinde Micheal Night rolünde milyonları ekran başına çeken Hassenhoff kızları Taylor Ann ve Hayley Amber ile birlikte geldiği Diamonds'da konser verdi. Alman basınının ve hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği sanatçı yoğun izdihamdan dolayı diskoteğin girişinde zaman zaman zor anlar yaşadı.

Türk hayranıyla dans etti
Diskoteğin önünde dizinin Kara Şimşek'i "Kitt" sergilendi ve yoldan geçenler aracı görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdular. David Hasselhoff sahne aldığı gecede “Crazy for You” gibi sevilen şarkılarını seslendirip hayranlarını Almanca olarak selamladı. Daha sonra sahne alan sanatçının kızları Taylor Ann ve Hayley Amber gerek çekici kıyafetleri ve dansları gerekse sahne performansları ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Sahnede ilginç danslar sergileyen David Hassenhoff bir ara seyirciler arasından sahneye davet ettiği Frankfurtlu Kibriye Yılmaz ile de dans etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!