Cumhuriyet kupası Nagold'un

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet kupası Nagoldun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 17:49

Karlsruhe Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği'ne bağlı Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Pforzheim bölge maçları sona erdi. Kupada bölge şampiyonu Nagol takımı oldu.

Haberin Devamı

Karlsruhe BaÅŸkonsolosluÄŸu EÄŸitim AtaÅŸeliÄŸi'nin, eÄŸitim bölgelerinde Türkçe ve Türk Kültürü derslerine katılan 1 ve 8. sınıf öğrencilerini katıldığı Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası sona erdi. Pforzheim ve Çevresi Türk Veliler DerneÄŸi'nin ev sahipliÄŸi yaptığı turnuva Pforzheim kenti Janhhalle spor salonunda gerçekleÅŸti. Zevkli ve kıran kırana geçen maçlar sonunda Nagol takımı birinci, Pforzheim takımı ikinci ve Calw takımı da üçüncü oldu. Gün boyu süren turnuvada tüm sporculara Calw Okul Aile BirliÄŸi'nin hazırladığı kupa, madalyalar ve Pfozheim ve Çevresi Türk Veli DerneÄŸi'nin hazırladığı hediye paketleri salonda bulunan bütün çocuklara dağıtıldı.Â

Cumhuriyet kupası Nagoldun
Kupaları ve madalyaları öğretmenler bölge başkanı Ayşe Dündar, Gülizar Körbulak, Feyza Dinçer, Taceettin Keskin, Abdulkadir Yavuz verdi.
Cumhuriyet kupası Nagoldun
Ödül töreninde konuşan Pforzheim ve Çevresi Türk Veliler Derneği Başkanı Mümin Karaca, "Amacımız Türkçe ve Türk Kültürü derslerine olan ilgiyi artırarak daha çok Türk kökenli öğrencinin bu derslere katılmasını sağlamaktır. Çocuklarımız, kendi değerlerini unutmadan, tarihini vatanını bilerek, burada çok başarılı olsunlar, kendi dillerini ve dinini bilen vatanına milletine bağlı bir nesil olsun. Almanya'nın yönetimine ortak olsunlar. En iyi mühendis, en iyi bilim insanı, sporcu ve sanatçılar bizlerden çıksın istiyoruz. Topluma sağlıklı bireyler kazandırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz minikler futbol turnuvasının, düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, Türk Okul Aile Birliği Derneklerine ve yüksek katılım gösteren velilerimize ve yavrularımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Cumhuriyet kupası Nagoldun

Cumhuriyet kupası Nagoldun

Cumhuriyet kupası Nagoldun

Cumhuriyet kupası Nagoldun

Cumhuriyet kupası Nagoldun

BAKMADAN GEÇME!