Çinliler bunu da yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Çinliler bunu da yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2014 16:07

Çinliler sağolsun tüm detayları öğrendik: Apple iki telefon tanıtacak. Bunlardan biri 4.7 inçlik iPhone 6, diğeri 5.5 inçlik iPhone 6 Pro. Cihazlarda üç renk seçeneği var: siyah, gümüş, altın.

Haberin Devamı

APPLE, tüm dünyanın merakla beklediği yeni telefonu iPhone 6'yı 9 Eylül'de düzenleyeceği bir basın toplantısıyla tanıtacak.

Bugüne kadar yeni telefon ya da telefonlarla ilgili birçok şey yazıldı çizildi, birçok görüntü ortaya çıktı fakat artık iş tahminlerin ötesinde belirli derecede bir kesinlik kazandı.

Çinli telekom şirketleri Apple tutkunlarını daha fazla bekletmek istememiş olacak ki, telefon daha tanıtılmadan ön siparişleri toplamaya başladılar.

İlk olarak kapıyı China Telecom araladı. Onu gören China Mobile da ön siparişleri başlattığını duyurdu. Fakat bunların dışında belki bizi daha çok ilgilendiren, China Telecom'un bu siparişleri başlatırken, internet sitesine koyduğu fotoğraf ve yorumlardı. Fotoğrafı haberde aynen kullanıyoruz. Köşeler kavisli Buradaki görsel ve yazanlara göre daha önceki beklentiler bir anlamda doğrulanmış oluyor. Yeni telefonda düğmeler yeniden tasarlanmış, cihazın köşeleri daha bir kavis kazanmış. Buna göre telefon üç renkte satışa çıkacak: Siyah, gümüş ve altın rengi. İki farklı cihaz tanıtılacak Ön sipariş yaparken ya 4.7 inçlik ya da 5.5 inçlik telefonu seçebiliyorsunuz. Yani 9 Eylül'de beklentiler doğrultusunda iki telefon tanıtılacak.

Bir detay daha...

Haberin Devamı

4.7 inçlik telefon iPhone 6, 5.5 inçlik telefon ise iPhone 6 Pro olarak isimlendirilmiş durumda. Sayfada yazanlara göre iPhone 6, çok daha gelişmiş bir menü tuşuyla geliyor. Ön tarafta 3 megapiksellik bir kamerası var. Fiyatlar değişmiyor China Telecom sitesinde fiyat belirtmemiş fakat başka bir Çinli telekom operatörü iPhone 6'nın 861, iPhone 6 Pro'nun ise 1.024 dolardan satışa çıkacağını yazmış. Tabii bunlar kontratsız ve 16 GB'lık ürünlerin fiyatları. iPhone 5S şu anda Çin'de yaklaşık 872 dolardan satılıyor. Yani bir fiyat farkı olmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!