"Çim doktoruna" ödül

Güncelleme Tarihi:

Çim doktoruna ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2008 19:36

Münih'teki "Galopp in Riem" hipodrom çimlerinin 30 yıldır bakımını yapan Mustafa Türk onuruna at yarışı düzenlendi. "Çim doktoru" ödülü verilen Türk duygulu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

MÜNİH hipodromunun 30 yıllık bakıcısı Konyalı Mustafa Türk, adına düzenlenen at yarışı ile onurlandırıldı. Türk'e bugüne kadar verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etmek isteyen organizatörler, altılı ganyanın ilk ayağındaki 2 bin 400 Metrelik yarış ile Türk'ü duygulandırdılar. 30 yıldan bu yana 2 bin 400 metrelik yarış alanının bakım ve sorumluluğunu yürüten ve bir zamanlar yarış atlarını da besleyen Mustafa Türk, onuruna düzenlenen 6’lı ganyanın ilk ayağında birinci gelen 'Flamingo Fantasy' isimli atın sahipleri, bakıcısı ve jokeyine ödülünü verdi.

Gözü gibi baktı

Galopp in Riem yönetimi ayrıca, Almanya genelinde en iyi ve bakımlı hipodrom seçilen alana 30 yıldır gözü gibi bakan Mustafa Türk'e ayrıca "Çim doktoru" 'Rasendoktor' ödülü de verdi. Ödülünü yönetici Kurt Zwingmann’dan alan Mustafa Türk duygularını şöyle dile getirdi: 'Böyle bir organize benim için gerçekten son derece gurur verici. Aynı zamanda Türk toplumumuz adına da bir örnek teşkil etmesini dilerim. Bahçıvan olarak başladığım işimde azimle çalıştım ve yarış alanının sorumluluğunu üstlenirken, Almanya genelinde en iyi yarış alanı seçilmeside benim için ayrıca bir gurur vericidir.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!