"Çıkış maçımız"

Güncelleme Tarihi:

Çıkış maçımız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2011 11:56

Ankaragücü, Aroma Kadınlar 1. Lig'de oynayacağı Nilüfer Belediyesi maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Ankaragücü Bayan Voleybol Takımı Menajeri Eda Çankaya, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda, yarın saat 13.00'te başlayacak Nilüfer Belediyesi maçının önemine işaret ederek, “Bu maç takımımızın üst sıralara çıkması açısından önemli. Son zamanlardaki performansımız, inanıyorum ki bu maçı kazanacak seviyede. Bu karşılaşmanın ardından Beşiktaş, İBA Kimya TED Koleji ve Pursaklar maçları var. Bu karşılaşmalardan iyi sonuçlar alabilirsek, ilk 8 içerisine girebiliriz” dedi.

Takımın bu maça çok iyi hazırlandığını belirten Çankaya, “Her maça ayrı önem veriyor ve taktik çalışmalarını bu çerçevede yapıyoruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Ve kazanan taraf da biz olalım istiyorum. Takımımıza olan güvenimiz tam. Seyircimizle bütünleşirsek, sahadan sevinerek çıkarız” diye konuştu.

“Çıkış maçımız”

Antrenör Hüseyin Doğanyüz ise kendisini her geçen gün geliştiren Ankaragücü Bayan Voleybol Takımı'nın, Nilüfer Belediyesi'ni yenecek kapasitede olduğunu belirterek, “Çıkış maçımız” ifadelerini kullandı.
Bu karşılaşmadan sonra oynayacakları maçların ilk yarıdaki yerlerini belirleyeceğini dile getiren Doğanyüz, Ankaragücü taraftarını da tribünlere davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!