CeBİT 2 Mart'ta başlıyor

Güncelleme Tarihi:

CeBİT 2 Martta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2010 16:58

Uluslararası Bilgisayar ve Bilesim Fuarı CeBİT 2-6 Mart tarihleri arasında Hannover'de kapılarını açıyor. Fuar Türkiye'den de 17'yi aşkın firmanın katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

DÜNYANIN en büyük bilgisayar ve bilişim fuarı olan Hannover CeBİT, 2-6 Mart tarihleri arasında açılıyor. Daha önce 6 gün gün süren fuarın bu yıl sadece 5 gün süreceği açıklandı. Bu yılki fuarın partner ülkesi ise İspanya oldu.


Fuara Türkiye'den de 17'yi aşkın firmanın katılmasın bekleniyor. Fuara katılan ülke sayısı ile firma sayısı henüz kesinlik kazanmazken katılımcı firma sayısının 4 bini ülke sayısının ise 60'ı geçmesi bekleniyor.


Fuara bu yıl en az enerji harcayan elektronik ürünler ile üç boyutlu ekranların damga vurması bekleniyor. Teknolojiyi yakından takip edenler CeBİT Fuarının açılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Fuarı 350 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. CeBİT 1986 yılından beri her yıl bahar ayında Deutsche Messe AG tarafından düzenleniyor.

Haberin Devamı

Bazı ürünler: 12 lisan konuşan Global Translator TGA-495 (Franklin), bilgisayar kılıflarının yeni tasarımları, 2U ValueRack'ten Pyramid Bilgisayarı, 3D modunda monitör, tablet PC ve Wlan dish Antenna (Wlan ile kullanılan Çanak Anteni).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!