Cavit'in katil zanlısına tehdit

Güncelleme Tarihi:

Cavitin katil zanlısına tehdit
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2010 12:44

BERLİN'de geçtiğimiz hafta sonu iki grup arasında çıkan kavgada öldürülen 17 yaşındaki Cavit H.'nın katil zanlısı Eik B.'ye yönelik tehditlerin arttığı belirtildi.

Haberin Devamı

Çıkan kavgada kardeşini korumak için kavgaya karışan ve göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybeden Cavit'in en yakın arkadaşları internet sitelerinde intikam alacaklarını belirtti. Brandenburg Eyaleti sınırları içerisinde yer alan Frostenwalde kasabasındaki bir ıslah evinde tutulan katil zanlısı Eik B.'nin duruşma gününe kadar burada kalacağı kaydedildi. Berlin Savcılık Sözcüsü Martin Steltner, gençlik yasası çerçevesinde, katil zanlısının reşit olmadığı için gözaltı hapishanesinde tutulmasının imkansız olduğunu söyledi.

Öte yandan Cavit H.'nın en yakın kız arkadaşı yazdığı bir e-mail'de, arkadaşının kaybetmesinin acısını anlattı. 15 yaşındaki Nilu, yazdığı mail'de, “En büyük aşkım, umarım beni duyabiliyorsun. Birlikte çok mutluyduk. En iyisiydin ve en iyisi olarak kalacaksın. Allah'a, seninle birlikte olma fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum” diye yazdı. Nilu, cinayetin meydana geldiği gün son kez buluştuklarını belirtirken, “Birlikte Karayip adalarına gitmeyi düşlüyorduk. Ama sen şimdi sonsuza dek aramızdan ayrıldın” diye yazdı. Cavit'in Türkiye'de defnedileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!