Çakır işini iyi yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Çakır işini iyi yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 13:53

Alman Milli takımını eski kaptanı Michael Ballack Şampiyonlar Ligi finalini yönetecek Cüneyt Çakır ile ilgili “İşini iyi yapacaktır. Futbolcular kadar hakemler de Şampiyonlar Ligi finalinde sahada olmak ister. Burada olmak Çakır için önemli bir başarı” dedi.

Haberin Devamı

Alman futbolunun önemli isimlerinden ve milli takımın eski kaptanı Michael Ballack. 2002 ve 2008 yıllarında iki kez Şampiyonlar Ligi finali oynadı. Yarın Berlin’de oynanacak Barcelona Juventus maçını da tribünlerden izleyecek.

Ballack, Berlin Olimpiyat Stadında yarın oynanacak finalin hakemi Cüneyt Çakır’ın başarılı bir yönetim göstereceğine inandığını söyledi.

Ballack “Cüneyt Çakır işini iyi yapacaktır. Çok iyi maç yönetecek. Bir taraftan onun için zor maç olacak tabi ki. Baskı altında olur hakemler böyle büyük karşılaşmalarda. Çünkü tüm dünyanın gözü onların üzerinde. Diğer taraftan ise tıpkı futbolcular gibi hakemlerin de hedefi Şampiyonlar Ligi Finalinde sahada olmaktır. Onlar da aynı atmosferi yaşamak ister. Her hakem için böylesi önemli maçı yönetmek bir hedeftir. Umarım maçta ona çok iş düşmez. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!