‘Bütünsel gelişim hakikati görmekle başlar’

Güncelleme Tarihi:

‘Bütünsel gelişim hakikati görmekle başlar’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2022 10:01

Son dönemlerde kitapları ve seminerleriyle Türkiye ve Avrupa’da dikkatleri çeken yazar Bülent Gardiyanoğlu, Rüsselsheim’da iki gün ‘Farkındalık Atölye Çalışması’ düzenledi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de olduğu kadar Avrupa’da da son dönemlerde farkındalık ve kişisel gelişim çalışmaları dikkat çekiyor. Bu alandaki yayınlar da büyük ilgi görüyor. Farkındalık çalışmalarına yönelik kitaplarıyla son dönemlerde dikkati çeken ve belirli bir okuyucu kitlesine ulaşan yazar Bülent Gardiyanoğlu, aynı zamanda seminerler ve atölye çalışmaları da gerçekleştiriyor. Gardiyanoğlu, Frankfurt yakınlarında bulunan Rüsselsheim’de ‘Bütünsel Gelişim Yolunda Her şey Hakikati Görmekle Başlar’ adlı farkındalık atölye çalışması düzenledi. ‘Bütünsel Gelişim ve Nefes Teknikleri’ bilgilerinin paylaşıldığı çalışmaya çok sayıda okuyucu katıldı. Burada hayatından örnekler veren Gardiyanoğlu, yaşadığı iniş çıkışlar ve sıkıntılı dönemlerden sonra bunları neden yaşadığını araştırmak ve kendini bulmak için çeşitli kişisel gelişim eğitimleri almaya karar verdiğini belirtti. Aldığı eğitimleri hayatına uyguladıkça değişimleri fark ettiğini ve kendi geliştirdiği teknikleri de zamanla çevresindeki insanlarla paylaşmaya başladığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Bütünsel gelişim hakikati görmekle başlar’


Brüksel, Türkiye, Almanya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İsviçre, Fas ve Kuzey Kıbrıs’ta seminer ve atölye çalışmalarına devam eden Gardiyanoğlu’nun ilk kitabı ‘Evrenin İlahi Dili-Uyanış’ 2012 yılında çıktı. Ardından birçok kitap yazan Gardiyanoğlu’nun 2020’de çıkan ‘Kendini Ertelemekten Vazgeç’ ile 2021’de çıkan ‘Yüreğiyle konuşanlar’ adlı kitapları ise büyük ilgi gördü. İstanbul Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü tamamlayan Gardiyanoğlu, birçok özel şirket ile projeler üzerinde çalışmalar yürüttü.

‘Bütünsel gelişim hakikati görmekle başlar’

‘Bütünsel gelişim hakikati görmekle başlar’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!