Bu filmle şansım açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bu filmle şansım açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2012 11:22

OSCARLI aktör Ben Kingsley’in ‘Medicus’ adlı son filminde rol alan Kölnlü Ali Işık, filmin Marakeş’te dört gün süren çekimlerine katıldı.

Haberin Devamı

Çekimlerin ardından Köln’e dönen Işık, “Günde 14 saat olmak üzere yoğun bir çalışma yaptık. Ekiple ilk konuşmalarımda benim rolüm gereği bir diyalog olmadığı söylenmişti. Ama kısa da olsa bir konuşmam olan bir sahne eklediler. Film sayesinde dünya starlarıyla birlikte rol alarak profesyonelliğe da adım atmış oldum. Çok güzel bir tecrübe oldu. Performansımı beğenen film ekibi başka projelerde de yer almamı istedi. Almanya’da, özellikle televizyon dizilerinden teklifler gelmeye başladı. Benim hedeflerim arasında Türkiye var” dedi.

Alman ve Amerikan ortak yapımı film, Noah Gordon’un ‘Medicus’ adlı romanından uyarlandı. Konusu Ortaçağ’da geçen film, genç doktor Rob Cole’un (Tom Payne) kendisini geliştirmek amacıyla ‘Doktorların Doktoru’ olarak bilinen İbn-i Sina’yı bulmak için İsfahan’a gitmesini anlatıyor. Ali Işık filmde, İbni Sina’nın öğrencisi olan bir hekimi canlandırıyor. Film, 2013 Noel’inde vizyona girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!