Bu bakkal çocuklara özel

Güncelleme Tarihi:

Bu bakkal çocuklara özel
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2023 10:40

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Wuppertal-Barmen şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Fatih Camii’nde ‘Ramazan Çocuk Bakkalı’ temasıyla etkinlik düzenlendi. Teravih namazına gelen çocuklar, cami marketinden ikramlarla sevindirildi.

Haberin Devamı

RAMAZAN ayının ilk gününden itibaren bilhassa tatil günlerinde teravih namazını kılmaya gelen çocuklara camiyi sevdirmek amacıyla çeşitli hediyeler dağıtıldığını belirten din görevlisi İslam Balcı, “Çocuklarımıza dinimizi, camiyi, cemaati sevdirmek ve sevindirmek amacıyla başlatmış olduğumuz ‘Ramazan Çocuk Bakkalı’ uygulamasıyla teravihe gelen yavrularımız namaz sonrası bakkalımızdan istediklerini alıp mutlu bir şekilde ayrılıyor. Rabbim, kalbi ve gönlü imanlı çocuklarımızın, gençlerimizin sayısını artırsın inşallah” dedi.
DİTİB Fatih Camii Dernek Başkanı Erol Demir de, “Çocuklara cemaatle namaz kılma ve cami sevgisini kazandırmak amacıyla din görevlilerinin girişimiyle bir etkinlik başlattık. Çocuklardan da büyük ilgi gördü. Bundan sonra da bu etkinliğimizi sürdürme ve hediyelerimizi çeşitlendirme kararı aldık. Amacımız küçük yaşta geleceğimiz olan çocuklarımıza camiye gitme alışkanlığı kazandırmak” diye konuştu.

Bu bakkal çocuklara özel

BAKMADAN GEÇME!