Brüksel'de “Hayde Bre”ye tam not

Güncelleme Tarihi:

Brükselde “Hayde Bre”ye tam not
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2011 12:54

Brüksel’de 38.'si düzenlenen, Brüksel Uluslararası Film Festivali'nde yönetmen Orhan Oğuz’un “Hayde Bre” adlı filmi de katıldı ve büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Filmi izlemeye gelenler arasında, başrol oyuncusu Nilüfer Açıkalın, yapımcısı Yasemin Küçükçavdar Güler, Brüksel Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Brüksel Başkonsolosu Mehmet Poroy, Brüksel Maslahatgüzarı Korkut Tufan, Brüksel Bölge Milletvekili Mahinur Özdemir, Brüksel bölge milletvekili ve devlet sekreteri Erdal Emir Kır, bazı dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

DEVAMI GELECEK
“Hayde Bre” filmi, Makedonya'dan Türkiye'ye göç eden bir ailenin yaşamını konu alıyor. Nilüfer Açıkalın “Belçika'da olmaktan çok mutluyum. Burada çok samimi ve sıcak bir ortam var. Filmi çok güzel bir seyirci kitlesi ile izledik” dedi.

Filmin yapımcısı Yasemin Küçükçavdar Güler ise “Umarım buradan güzel ödüllerle döneriz” dedi. Brüksel Uluslararası Film Festivali Sanat Yönetmeni Salvatore Leocata “Avrupa standartlarında bir film. Brüksel Film Festivalinde bundan böyle de Türk filmleri yer alacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!