Brüksel bayramı Selda ile kutladı

Güncelleme Tarihi:

Brüksel bayramı Selda ile kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 13:07

Brüksel'deki Akdeniz Düğün Salonu'nda sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Selda Bağcan, Radyo Anatolya'da istek yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Özgün müziğin duayeni Selda Bağcan, Brüksel’deki Akdeniz Düğün Salonu’nda hayranları ile buluştu ve Radyo Anatolya’da sevenlerinin sorularını cevapladı.

Brüksel’e gelen ünlü sanatçı Selda Bağcan ilk olarak radyo Anatolya’da, sunucu ve yapımcı Ülkü Akar’ın konuğu oldu. Program boyunca en çok "Sivas’ın yollarında" ve "Beni unutma" adlı türküsü büyük istek alan sanatçı Selda Bağcan, 36 yıllık sanat hayatındaki önemli anlara da açıklık getirdi.

ALTINCI KEZ: Türkiye'de bir dönem yasaklı bulunduğu sırada, merhum eski bakanlardan Adnan Kahveci’nin yardımı ile pasaport alarak yurt dışına çıktığını söyleyen Selda Bağcan, "Belçika’ya ilk olarak 1973 yılında geldim. Sonra eski başbakan ve cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel’in himayelerinde bir yardım gecesinde Brüksel’de oldum.

Bugüne kadar 6 defa geldiğim Belçika’da hep gurbet sanatçısı olarak eller üstünde, güllerle karşılandım. Bugün de aynı duyguları tekrar yaşamam beni duygulandırdı. Sizlerle bayramı geçirmek gerçekten hoş oldu" diye konuştu.

HÜZÜNLENDİRDİ:
Pınar Türker ve Murat Tektaş’dan sonra sahneye çiçek yağmuru altında alkışlarla çıkan Selda Bağcan, ilk olarak "Demokrasi Türküsünü" seslendirdi. Ardından çok sevilen "Sivas’ın Yollarında", "Beni Unutma", "Seni Anarım", "Yuh Olsun" gibi bilinen parçalarını seslendiren Selda Bağcan, bazen hüzünlendirdi, bazen de coşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!