Brezilya kadrosunda 1 F.Bahçeli 1 G.Saraylı

Güncelleme Tarihi:

Brezilya kadrosunda 1 F.Bahçeli 1 G.Saraylı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 12:39

Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Santos ve Galatasaray'ın yeni transferi Elano, Brezilya Milli Takımı'nın Estonya ile yapacağı maçın aday kadrosuna çağrıldı.

Haberin Devamı

Sambacıların teknik patronu Dunga, Fenerbahçe'nin Corinthians'tan transfer ettiği sol kanat oyuncusu Andre Santos ve Galatasaray'ın İngiliz kulübü Manchester City'den transfer ettiği Elano'yo da kadroda yer verdi.

Brezilya Milli Takımı formasını geçtiğimiz Haziran ayında Güney Afrika'da düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası'nda ilk kez giyen Santos, bugüne kadar 5 kez milli olmuştu. Galatasaray'ın yeni transferi Elano ise 35 kez milli formayı giymiş ve 6 gol atmıştı.

Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Julio Cesar (Inter), Gomes (Tottenham Hotspur), Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Lucio (Inter), Juan (Roma), Miranda (São Paulo), Luisão (Benfica), Andre Santos (Fenerbahçe), Marcelo (Real Madrid), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josué (Wolfsburg), Kleberson (Flamengo), Felipe Melo (Juventus), Elano (Galatasaray), Baptista (Roma), Kaká (Real Madrid), Ramires (Benfica), Robinho (Manchester City), Diego Tardelli (Atlético Mineiro), Luís Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!