"Bremen'e transfer olduğum içi mutluyum"

Güncelleme Tarihi:

Bremene transfer olduğum içi mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2011 12:31

Werder Bremen'in bu sezon 5,5 milyon Euro ile en pahalı transferi olan Mehmet Ekici , takım değiştirmekten hiç bir zaman pişman olmadığını belirtip :Bremen'e transfer olduğum içi mutluyum. dedi.

Haberin Devamı

Almanya 1. Futbol Ligi ekibi Werder Bremen'in bu sezon en pahalı transferi olan Türk Milli Mehmet Ekici, takım değiştirmekten hiç bir zaman pişman olmadığını belirtip :"Werder Bremen'e transfer olduğum içi mutluyum". dedi.

Werder Bremen takımına gelmekle çok iyi bir iş yaptığını vurgulayan Mehmet Ekici "Burada şansımı iyi değerlendirmek istiyorum. Bremen' de oyunumu daha iyi geliştireceğim. ” dedi. Bayer Münih alt yapısında yetişip son iki yılını Almanya 1. Lig ekibi Nürnberg'in kadrosunda yer alan Mehmet Ekici "FC Nürnberg'de ilk 11'in değişmez adamıydım. Yeni takımım Werder Bremen ile Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek istiyorum. Hedefim olduğu için takım değiştirdim. Bunun içinde hiç bir zaman pişman değilim. Aksine çok mutluyum. Takımın daha iyi olması için sahada elimden geleni yapacağım ve yeteneklerimi göstermeye çalışacağım " diye konuştu.

DÖRDÜNCE KEZ İLK ONBİRDE BAŞLADI
Sezon başından beri hep yedekler arasında görünen ve geçtiğimiz hafta sonunda Mainz deplasmanında dördüncü kez ilk 11'de sahaya çıkan 21 yaşındaki Mehmet Ekici" Mainz deplasmanında 3-1 galip geldiğimiz karşılaşmada iyi bir futbol oynadığımı sanıyorum. Performansımı daha da yükseklere çekmek için antrenmanlarda daha çok çalışıyorum." diyerek sezon başlangıcında biraz uyum zorluğu çektiğini söyledi.

MEHMET EKİCİ'Yİ GÖRECEKLER
Werder Bremen'deki futbolcuların kendisine çok ilgi gösterip yardım ettiklerini vurgulayan Mehmet Ekici" Daha önce Bremen'de oyun kurucu pozisyonunda Micaud, Diego ve son olarakta Mesut Özil vardı. Onlarda hep başlangıçta zorluk çektiler. Kendime çok güvencim var. Takımın değişmez 10 numarası olacağım. zira ben kendi yolumda ilerliyorum. Bremen'de 10 numaralı pozisyonda oynayıp tüm gücümü kullanıp elimden geleni yapacağım. Hedefim çok çalışıp Werder Bremen ile ön sıralarda mücadele edip şampiyonluk yaşamak" dedi.

MEHMET SCHOLL'DAN ÖVGÜ
Bayern Münih'in Alman 3. Lig'inde oynayan ikinci takımında 2009 ve 2010 yıllarında Mehmet'in teknik direktörlüğünü yapan Scholl, genç oyuncular ile iyi anlaşan Bremen Teknik Direktörü Thomas Schaaf'ın sorumluluk vermesi durumunda Mehmet'in çok gol atacağını söyledi.

Scholl ayrıca "Mehmet henüz genç ve biraz daha gelişmesi lazım. Mehmet futbolculuğu yanında, insan olarak da çok iyi. Öğrenmeye istekli ve verilen tavsiyelerini dinleyip uyguluyor. Mehmet ayrıca diğer futbolcularda olmayan benzersiz bir oyun kalitesine sahip. Teknik açıdan mükemmel. Kendisine güvenildiği zaman takımı için varını yoğunu harcar. Gelecekte zirveye yerleşip isminden bahsettiren olacaktır" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!