Böyle yarışma görülmedi

Güncelleme Tarihi:

Böyle yarışma görülmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2009 15:59

Almanya’nın Offenbach kenti‘nde açılan Komm isimli dev alışveriş merkezi reklam kampanyası için Ebru(3) ve Cennet Kaynar(5)isimli iki Türk kız çocuğunu seçti.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Offenbach kentinde, ünlü Hochtief inşaat şirketi,önceki gün Komm adıyla dev bir alışveriş merkezi açılışını yaptı.15 bin metrekare alana 7 kat olarak inşa edilen alışveriş merkezinde, halen 60 dükkan ve 600 araçlık kapalı park alanı bulunuyor.



KONU MANKENİ İKİ TÜRK KARDEŞ
Offenbach şehir merkezi incisi olarak tanımlanan alışveriş merkezi, tanıtım reklamları için yarışma açmış,internette halk oylaması ve özel juri tarafından yapılan elemeler sonunda 500 kişi içinden 15 kişiyi konu mankeni olarak seçti.Ebru (3) ve Cennet Kaynar (5) isimli iki Türk kız kardeş bu elemeler sonunda birinci seçildiler.



ONLARI GÖREN VE RESMİNİ ÇEKENE 1000 EURO
Offenbach KOMM alışveriş merkezi, Seçilen ve tanıtım panolarında yeralan konu mankeni iki kız kardeşi gören ve afişleri önünde görüntüleyenlere,yapılacak çekilişle 1000 Euro ödül vereceğini açıkladı.Alışveriş merkezi’nde dolaşırkan yada Şehir içinde reklam panoları önünde yada otobüs durakları afişleri altında, bu küçük mankenlere rastlayanlar, telefonları’nın fotograf tuşuna dokunarak bu şansı yakalayabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!