Bobic'in ipi çekildi

Güncelleme Tarihi:

Bobicin ipi çekildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2023 13:21

Son 3 yıldır Bundesliga’da zor günler yaşayan Hertha BSC’de işler iyice kötüye gidiyor. Sezonun İkinci yarısına çok kötü başlayan Hertha, başkent derbisinde FC Union’a 2-0 yenildi ve Hertha’da işler karıştı. Hertha takım menajeri Fredi Bobic görevden alındı. Bu sonuçla başkent takımlarından FC Union, 36 puanla lig ikinciliğine yükselirken, Hertha ise 14 puanla sondan ikinci siraya geriledi. Hertha, geçtiğimiz yıl da son anda birinci ligde kalmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Sport1, kulüp menajerinin görevden alınmasının özel bir nedeni olduğunu bildirdi. Habere göre Bobic'in sözleşmesinde, kontratını 2026'ya kadar iki yıl daha uzatacak özel bir madde bulunuyordu. Hertha’nın bundan kaçınmak istediği için Bobic’in görevine son verdiği belirtildi.

Bobicin ipi çekildi

Geçtiğimiz sezon son maçlarda Hertha’nın teknik direktörlüğüne gelerek takımın birinci ligde kalmasında önemli rol oynayan Felix Magath, Hertha’da yendin göreve talip olduğunu söyledi. Bild TV’ye konuşan Magath, menajer Fredi Bobic'in görevden alınmasıyla ilgili olarak, "Hertha, bunun arkasında kim varsa, iki ya da üç yıldır devam eden gelişmelere yabancı. Bu yüzden geri çekilmeye ve yatırımcılardan uzaklaşmaya, orada biraz huzur bulmaya çalışıyorlar." dedi.

Haberin Devamı

Ardından görev almasıyla ilgili konuşan Magath, Hertha'nın artık durulmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Eğer bir talep varsa, o zaman ilgileneceğim" diye konuştu. Magath, daha önce Bayern Münih ve Wolfsburg takımlarını da çalıştırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!