Bir solukta NRW'de haftanın maçları

Güncelleme Tarihi:

Bir solukta NRWde haftanın maçları
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2008 11:01

NRW Eyaleti'nin çeşitli bölgelerindeki amatör liglerde mücadele eden Türk Futbol takımları 2. yarının başlamasıyla birlikte taraftarlarına önce güzel futbol sonra da galibiyet hediye etmek istiyorlar.

Haberin Devamı

İşte bölge bölge NRW’de haftanın programı

LANDESLİGA

Mülheim Galatasaray-SV Wermelskirchen 09 (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

Mülheim Galatasaray ilk beşi hedefledi

Eyalet ligi olarak tanımlanan Landesliga’nın 1. grubundaki temsilcimiz geçen haftaki 3-1’lik mağlubiyetin acısını, kendi sahasında yapacağı SV Wermelskirchen 09’dan çıkarmak istiyor. Şu anda ligde 30 puanla lig 8.si olan Mülheim Galatasaray bu maçı 3 puanla bitirerek daha yukarılara tırmanmak istiyor. Hedef ilk beş.


FC Türksport Bielefeld-TuS Jöllenbeck (16 Mart Pazar-saat 15.00)

FC Türksport Bielefeld küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor

Geçen hafta deplasmanda 3-3’lük skorla bir puan kazanan, FC Türksport Bielefeld’in amacı bu hafta TuS Jöllenbeck’le evinde oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmak. Ligde 16 puanla 14. sırada bulunan Türksport tehlike çemberinin içinde. Kazanmaktan başka çaresi yok. Maç saat 15.00’te başlayacak.


TSV Bayer Dormagen-SC Düsseldorf Vatangücü (16 Mart Pazar-saat 15.00)

SC Düsseldorf Vatangücü’nün işi zor

Eyalet liginin 2. grubunda mücadele eden SC Düsseldorf Vatangücü ilk yarıda ancak 8 puan toplayarak son sıraya demir attı. SC Düsseldorf Vatancücü en yakın rakibinden 9 puan geride. İşi Allah’a kalmış gibi. Tüm maçları kazanırlarsa ligde kalabilirler. Bu seferki rakip deplasmanda TSV Bayer Dormagen.


BEZİRKSLİGA

SC Preussen Duisburg-FC Dersimspor (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

FC Dersimspor kazanacak güçte

Duisburg bölgesi Bezirksliga 8. grupta mücadele eden 1. FC Dersimspor, bu hafta deplasmanda SC Preussen Duisburg’la karşılaşacak. 24 puanla klasmanda 7. sırada bulunan ekibimizin hedefi ilk 4 sıra. Dersimspor’un en büyük kozu kendisini yalnız bırakmayan vefakar taraftarları. Maç saat 15.00’te başlayacak.


SV Bielefeld Canlarspor-VfR Wellensiek (16 Mart Pazar-saat 15.00)

SV Bielefeld Canlarspor pes etmiyor

Bielefeld bölgesi Bezirksliga 2. grupta mücadele eden SV Bielefeld Canlarspor’un şampiyonluk iddiası hala sürüyor. Ligde 35 puanla 5. sırada olan takımımız bu hafta evinde 11. sıradaki VfR Wellensiek’i konuk edecek. Canlarspor bu maçı kazasız-belasız atlatırsa tekrar potaya girecek.


SC Füchtorf-Werl Türkgücü (16 Mart Pazar- Saat 15.00)

Werl Türkgücü liderin ensesinde

Hamm bölgesi Bezirksliga da şampiyonluk mücadelesi veren Werl Türkgücü, lideri 3 puan geriden lig ikincisi olarak yakın markaja aldı. Geçen hafta evinde TuS Frecken Horst’u 5-2’lik skorla geçerek 35 puana ulaşan Werl Türkgücü bu defa deplasmanda SC Füchtorf’la saat 15.00’te kozlarını paylaşacak.


Hattingen Hedefspor-VfB Schwelm (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

Hattingen Hedefspor’da hedef Landesliga

Bochum bölgesi Bezirksliga 14. grupta lig lideri olan Hattingen Hedefspor, geçen haftaki Witten Türkspor galibiyetini unuttu ve tüm dikkatini evinde yapacağı VfB Schwelm maçına çevirdi. Saat 15.00’te oynanacak olan maçın favorisi ise evsahibi Hedefspor.


TuRa Brügge-VTS İserlohn Türkgücü (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

VTS İserlohn Türkgücü çırpındıkça batıyor

Sauerland bölgesi Bezirksliga’da mücadele eden VTS İserlohn Türkgücü 8 puanla ligin en dibinde bulunuyor. Devre arası takımı transferlerle güçlendiren idareciler artık çıkışa geçmek ve kurtulmak istiyorlar ama işleri çok zor. Bu hafta deplasmanda TuRa Brügge ile karşılaşacak olan VTS İserlohn Türkgücü’nün acil olarak puan ve puanlara ihtiyacı var. Deplasmandan alınacak bir galibiyet beraberinde seriyi de başlatır.


KREİSLİGA A

SC Lippetal - ATSV Ahlen (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

ATSV Ahlen eski günlerine dönmek istiyor

A liginde 28 puanla 8. sırada olan ATSV Ahlen, deplasmanda saat 15.00’te SC Lippetal ile karşılaşacak. Parola 3 puan.


Dortmund Türkspor-FK Sharri Dortmund (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

Dortmund Türkspor’un zirve inadı sürüyor

Dortmund bölgesinin en eski ve köklü Türk kulübü olan Dortmund Türkspor, bu hafta kendi sahasında lig sonuncusu FK Sharri Dortmund ile karşılaşacak. 41 puanla lig 3.sü olan Dortmund Türkspor liderden 9 puan geride olmasına rağmen 3 puanlı sistemde her şeyin olabileceğini hesaba katarak mücadelesini sürdürüyor.


SC Dortmund Osmanlıspor-FC Hangeney (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

SC Dortmund Osmanlıspor tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor

Ligde 16 puanla, lig 13.sü olan SC Dortmund Osmanlıspor, kendi saha ve seyircisi önünde FC Hangeney’i konuk edecek. Saat 15.00’te başlayacak olan maçın favorisi Osmanlıspor.


Marl Fenerbahçe-TSV Marl Hüls (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

Marl Fenerbahçe 3 puana kilitlendi

Recklinghausen bölgesi A liginde mücadele eden Marl Fenerbahçe ligde topladığı 31 puanla 5. sıraya yerleşti.
Kendi saha ve seyircisi önünde TSV Marl-Hüls ile karşılaşacak olan takımımızda tek hedef var oda 3 puan. Maçın favorisi ise tabi ki Marl Fenerbahçe.


FSV Werdohl - Werdohl Eyüpspor (16 Mart Pazar-Saat 15.00)

Werdohl Eyüpspor yarışta bende varım diyor

Lüdenscheid Bölgesi takımlarımızdan Werdohl Eyüpspor ilk yarıda topladığı 36 puanla lig 3.sü. Bu hafta dış sahada FSV Werdohl ile saat 15.00’te karşılaşacak olan temsilcimiz fire vermeden yarışa devam etmek istiyor. Zira puan kaybına tahammülü yok.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!