Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek

Güncelleme Tarihi:

Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2012 17:25

'Samanyolu' şarkısı ile bir döneme damgasını vuran ünlü sanatçı Berkant, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti

Haberin Devamı

Ağustos ayından bu yana tedavi gören 74 yaşındaki şarkıcı Berkant Akgürgen akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sanatçı Berkant'ın ölümüyle ilgili eşi Engin, oğulları Övgü ve Öykü Akgürgen, doktoru Kardiyoloji Uzmanı Dr Deniz Şener, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bir basın toplantısı düzenledi.

Ünlü sanatçının eşi Engin Akgürgen, "En son 'Seni seviyorum' dedi ve ondan sonra da yoğun bakıma girdi" diyerek vedalaşmalarını anlattı. Berkant için Çarşamba günü, saat 11:00’de Cemal Reşit Rey'de tören düzenlenecek. Cenaze Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

"CUMA GÜNÜ YANINA GİREMEDİM"

Gazino Show konserleri kapsamında Berkant’la birlikte çalışan ve ölüm haberinin ardından ulaştığımız, radyo programcısı Hakan Eren açıklama yaptı. Eren, “Birkaç aydır Memorial Hastanesi'nde tedavi gören Berkant'ı sürekli ziyarete gidiyordum, en son Cuma günü gittiğimde durumunun ağırlaştığını öğrendim ve yanına giremedim. O gün eşiyle konuşmuştuk durumunun kötü olduğunu söylemişti” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!