"Bir daha Terim ile çalışmam"

Güncelleme Tarihi:

Bir daha Terim ile çalışmam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2008 14:05

Milli Takım'ın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki kadrosundan sürpriz bir şekilde çıkartılan Yıldıray Baştürk, bir daha asla Fatih Terim ile birlikte çalışmayacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Kadrodan çıkartıldıktan sonra ilk kez konuşan Yıldıray, Kicker Dergisi'ne yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in altında çalışmanın bir anlamı olmadığını belirtti.

Şahsi bir neden mi?

Türkiye için her zaman oynayacağını, ancak Terim'in teknik direktör olduğu bir takımda oynamayacağını kaydeden Yıldıray, "Ben Türkiye için gerçekten severek oynuyorum. Ama Fatih Terim'in yönetiminde hiçbir zaman artık oynamam. Bunun hiçbir anlamı yok" diye konuştu.

Yıldıray'ın, Uruguay ile yapılan hazırlık maçında sahanın en iyileri arasında olduğuna dikkat çeken Kicker Dergisi, Türkiye Futbol Federasyonu'na 18 bin elektronik posta geldiğini ve Yıldıray ile Halil Altıntop'un kadroya alınmamasının eleştirildiğini belirtirken, "Uzmanlar değil sadece kadroda, ilk 11'de bekledikleri Yıldıray Baştürk ile ilgili kararın sportif nedenlere değil, şahsi nedenlere bağlı olarak verildiğini düşünüyorlar" yorumunu yaptılar.

İsmail EREL / FRANKFURT

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!