BIG başkanlığına Karabulut getirildi

Güncelleme Tarihi:

BIG başkanlığına Karabulut getirildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 10:37

UYUM ve Adalet İçin Birlik (BIG) Partisi(nin Hamburg Eyalet Genel kurulu'nda işletmeci Malik Karabulut başkanlığa seçildi.

Haberin Devamı

Hamburg'da geçen yıl yapılan eyalet parlamentosu seçimlerinde ilk kez parti olarak yer alan BIG'in yaptığı genel kurulda ayrıca yönetim kuruluna şu isimler seçildi; Arzu Arslan, Asalettin Soylu, Atanur Kara (başkan yardımcıları), Asalettin Soylu, Cevdet Yılmaz (sayman). Malik Karabulut BIG'in 2011'deki seçimlere katılarak bir ilki gerçekleştirdiğini ifade ederek,

“Bundan böyle BIG Hamburg’da kurumsallaşmaya yönelik geniş bir çalışma yapacaktır. Yapısal ve teşkilatlanma çalışmalarının yanı sıra, üye çalışması ve strateji çalışmalarına hız verecektir. Bizim için insanların rengi, ırkı, dini, mezhebi ve meşrebi önemli değil. Bu güne kadar Almanya'da fırsat eşitliğinde, eğitimde, entegrasyonda, kurumsal alanda ve günlük yaşamda bir çok alanlarında dengesizlikler, adaletsizlikler ve daha açık söylemek gerekirse ırkçılık yapılmıştır. Alman siyaseti bu günlerde gördüğümüz gibi terör boyuta ulaşan ırkçılığın önüne geçmeyi başaramadı. Artık birilerinin bu gidişata 'dur' demesi lazım. Bizler göçmen kökenli ve yerli halkın uyum ve kardeşlik içinde yaşaması için çalışmaya yapmaya hazır olan herkese açığız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!