Beşiktaş büyük düşünüyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş büyük düşünüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2009 15:15

Gelecek sene Devler Ligi'ne gidecek olan Kartal, Liverpool ve Roma forması giyen yıldızı istiyor.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı yönetim bir yandan önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcularla yolları ayırmak için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamak için Avrupa'nın önemli futbolcuları ile temasa geçiyor.

Yönetim kurulu, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan Norveçli oyuncu John Arne Riise'yi transfer listesini aldı.

29 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusu 2001 yılından itibaren 7 sezon Liverpool forması giymiş, ardından da Roma'ya transfer olmuştu. 2008-2009 sezonunda 41 maçta Roma forması giyen Riise 2 gol kaydetti.

Roma ile olan sözleşmesi 2012 Haziran'da sona erecek olan Norveçli futbolcunun için yaklaşık 5 milyon euro bonservisi bedeli isteneceği ve siyah beyazlı kulübün bu futbolcuyu kesin olarak almaya karar vermesi halinde Roma ile temaslara başlayacağı kaydedildi.

KENAN ÖNER: "MEHMET TOPUZ TRANSFERİNİN ÇÖZÜME ULAŞMASI İÇİN İNSANLARIN SAĞ DUYULU HAREKET ETMELERİ GEREKİYOR"

Öte yandan Mehmet Topuz transferi ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, bu transferin sonuçlanması için sağ duyu çağrısında bulundu.

Son günlerde Antalya'da Mehmet Topuz ile birlikte görüşmelere dahil olan Öner, bu transferin kesin olarak sonuçlanması için sağ duyu ile hareket edilmesi gerektiğini söyledi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Ortada çözüm bekleyen bir transfer var. Bu transferin sonuçlanması için insanların sağ duyulu hareket etmeleri gerekiyor. Biz oyuncu ile anlaştık ve Mehmet Beşiktaş'ta oynamak istediğini bir çok kez beyan etti. Bu saatten sonra kulüplerin ne yaptığı değil, oyuncunun ne istediği olayın gidişatını belirleyecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!