Beş Göller'de heyecan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Beş Göllerde heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2010 10:59

Açılışı Türk ve Alman iki çocuğun arkadaşlığını anlatan filmle yapılan "Fünfseen" (Beş Göller) Film Festivali'nin ödülleri yarın akşam belli olacak. Uluslararası bölümünde Semih Kaplanoğlu'nun "Bal" filminin de yer aldığı festivalin ödülleri törenle sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı

TÜRK ve Alman arkadaşlığını anlatan "Seppi ve Hias" isimli gençlik filmiyle başlayan "Fünfseen" adlı Beş Göller Uluslararası Film Festivali tüm renkliliğiyle devam ediyor. Adını Münih yakınlarındaki göllerden alan 4'üncü Beş Göller Uluslararası Film Festivali'nde bu akşam ünlü Türk yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun Berlin'de "Altın Ayı" ödülüne layık görülen "Bal" film izleyicinin beğenisine sunulacak. Schloss Seefeld'de gösterilecek olan filmin başlama saati 19.45 olarak açıklandı.

Tv'den dizi teklifi

Hamit Altıntop ve Philipp Lahm gibi Alma Milli Takımı'nın ünlü futbolcuların da misafir sanatçı olarak kısaca rol aldığı "Seppi ve Hias" isimli gençlik filmi, yarıştığı "Gençlik Filmleri" kategorisinde favoriler arasında gösteriliyor. Dokuz yaşındaki Can Schneider ile 12 yaşındaki Thomas Schöttl'ün başrolü oynadığı film, festivalin açılışında gösterilmiş ve seyirciler tarafından büyük beğeni toplamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!