Bayern Münih II'Yİ Deniz kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih IIYİ Deniz kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2008 19:56

Alman devi Bayern Munih'in Alman 3. ligi'nde oynayan amatör takımını lig sonuncusu Stuttgart Kickers karşısında yenilgiden genç Türk futbolcusu Deniz Yılmaz kurtardı.

Haberin Devamı

Jürgen Klinsmann'ın hazırlık maçlarında birinci takımda şans verdiği Deniz bu hafta iki gol attı. Alman Futbol Federasyonu tarafından bu yıl yeni düzenlenen 3. lig maçında Stutgarter Kickers ilk 30 dakikada bulduğu gollerle 3-0 öne geçti. Devrenin bitiş düdüğüyle sahneye çıkan Deniz Yılmaz şık bir kafa vuruşuyla ilk golünü kaydetti: 1-3. Münih Grünwalderstrasse Stadı'ında ki maçta 81. dakikada Toni Kroos'la farkı bire indiren Münih 90. dakikada Deniz Yılmaz'ın ikinci golüyle sevindi: 3-3. Deniz iki rakibini geçip topu filelere gönderirken ligdeki gol sayısınıda dörde yükseltti.
Klinsmann'dan övgü

Bayern Münih'in alt yapısında yetişen ve Türk Milli Takımı U17 ve U18 takımlarında oynayan yetenekli futbolcu Deniz Yılmaz, " Amacım bir Türk genci olarak A Türk Milli Takımı içinde sahaya çıkmak. Sekiz yaşından beri top oynuyorum hayalim bir gün Bayern Münih' in birinci takımında oynayıp kalıcı olmak." dedi.
Almanya 1. Futbol Ligi(Bundesliga) ºampiyonu Bayern Münih takımının yeni sezonda baºına geçen teknik direktörü Jürgen Klinsmann'ın birinci takımla antranmana çağırdığı Deniz Yılmaz için, "İyi bir golcü ve kendisinin ilerde bizim için faydalı olacağına inanıyorum. Genç, yetenekli ve çok hırslı. Kendisinin futboldaki gelişimini takip ediyoruz" açıklamsı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!