Bayanların hedefi ilk iki

Güncelleme Tarihi:

Bayanların hedefi ilk iki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2008 14:46

Dortmund Bayanlar Ligi’nde 4. Sırada bulunan Türkspor’un kızları ligi ilk iki sırada bitirerek bir üst lige çıkmak istiyor.

Haberin Devamı

Dortmund Bayanlar Ligi’nde mücadele eden Türkspor’un kızları hedef büyüttü.Ligde 14’ncü hafta sonunda 4. sırada bulunan Türkspor bayan takımı, ligi ilk iki sırada bitirerek sezon sonunda bir üst lige çıkmak için mücadele veriyor.Aldığı 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile 30 puana sahip Türkspor bayan takımı, kış nedeniyle Mart ayına kadar ara verilecek olan ligde son iki maçını da kazanarak hedefe biraz daha yaklaşmak istiyor. Pazar günü ligde 9 puanla 13. sırada bulunan SuS Hörde ile deplasmanda karşılaşacak olan Türkspor’un kızları,son haftada 20 puanla 8. sırada yer alan SpVg Berghofen II’yi evinde konuk edecek.

HEDEF İLK İKİ

Dortmund Türkspor Futbol Sorumlusu Necdet Akey,bu yıl mutlaka bir üst lige çıkmak istediklerini belirterek hedeflerinin ilk iki olduğunu söyledi.Sakatlıklar nedeniyle istenmeyen puan kayıpları yaşadıklarını kaydeden Akey, ”İki haftayı da kayıpsız atlatarak lige verilecek arada eksiklikleri gidermek istiyoruz. Amacımız sezon sonunda bir üst lig” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!