Başvuru sahipleri dikkat! Konsolosluğa gitmeden önce...

Güncelleme Tarihi:

Başvuru sahipleri dikkat Konsolosluğa gitmeden önce...
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 12:38

Nürnberg Başkonsolosluğu noterlik hizmetlerinde randevu sistemine geçmesi ile ilgili bir duyuru yayınladı. Sistem, 21 Mart tarihi itibari ile geçerli olacak.

Haberin Devamı

Nürnberg Başkonsolosluğunda "E-Pasaport Başvuruları" ve "Vize İşlemleri", randevu sistemiyle gerçekleştirilmektedir.

Vatandaşlarımızın ve diğer başvuru sahiplerinin Başkonsolosluğumuzdaki bekleme sürelerini kısaltan ve hizmet kalitesini artıran bu uygulamaya, 21 Mart 2016 tarihinden itibaren 'noterlik işlemleri'nde de geçilmesi planlanmaktadır.

Bu çerçevede, 'Noterlik İşlemleri' için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın ve diğer müracaatçıların 21 Mart 2016 tarihinden itibaren Başkonsolosluğumuza gelmeden önce aşağıda kayıtlı web sitesinden randevu almaları zorunludur:

https://www.konsolosluk.gov.tr/…/Sayfalar/Randevu/Randevu1T…

Randevu sisteminin verimli ve aksamadan işletilmesini teminen her bir işlem ve başvuru sahibi için ayrı ayrı randevu alınması gerekmektedir.

Başvuru sahiplerinin Başkonsolosluğumuza gelmeden önce, işlemlerine ilişkin bilgi ve belgeler hakkında www.konsolosluk.gov.tr adresinden bilgi almaları, yardıma ihtiyaç duymaları durumunda ise Başkonsolosluğumuzu (+49 911 946 76 12) ve/veya Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk Çağrı Merkezi'ni (+49 30 30 807090) aramaları ve e-posta (konsulat.nuernberg@mfa.gov.tr) aracılığıyla Başkonsolosluğumuza ulaşmaları yararlı olacaktır"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!