Barış'ı takip yaktı

Güncelleme Tarihi:

Barışı takip yaktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2009 15:08

Almanya'nın Nagold kasabasında geçtiğimiz haftalarda babasının arabasını izinsiz alarak kaza yapan 15 yaşındaki Barış'ın kendisine bağıran kişide kaçarken ikin kazayı yaptığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Almanya’nın Nagold kasabasında babasının arabasını izinsiz alarak önce bir Alman kadının kullandığı araca daha sonra da olay yerinden kaçamaya çalışırken arkasında duran başka bir otomobile çarpan 15 yaşındaki Barış’ın olayında ilginç detaylar ortaya atıldı.

Barış’ın babası Gültekin Güney ilk kaza sonrasında olay yerine gelen bir Alman’ın oğluna bağırdığını ve korkarak kaçan Barış’ın ikinci kazayı yaptığını ileri sürdü.

Gültekin Güney iddialarını şöyle sıraladı:

'Barış ve yanındaki dört arkadaşı kaza yaptıktan sonra arabadan iniyorlar. Tam bu sırada Barış’ın çarptığı arabanın içindeki kadının kocası mı, yoksa babası mı bilemiyorum. Bir Alman bağırarak olay yerine geliyor. Sanıyorum ki Barış bunun üzerine korkup panikleyerek tekrar arabaya biniyor ve oradan kaçmaya kalkıyor. Bu Alman da onu arabasıyla arkadan takip ediyor. Olay yerinden biraz uzakta da Barış yoldan çıkıyor ve kaza yapıyor."

Gültekin Güney ikinci kazanın görgü tanıklarının ifadelerine göre iki arabanın da hızla yolda zik zaklar yaparak ilerlediğini belirterek 'Belki de Alman o şekilde davranmasaydı oğlumu takip etmeseydi, Barış’a bağırmasaydı bütün bunlar olmayacaktı. Çünkü oğlum ilk kazadan sonra arabadan iniyor. Adamın bağırması üzerine tekrar arabaya biniyor ve kaçmaya kalkıyor' diye konuştu.

Oğlumu arabadan çıkarıyor

Gültekin Güney kaza sonrası oğlunu bir kaç kişiyle birlikte araban çıkaran kişininde onu takip eden Alman olduğunu belirterek 'Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Barış’ı arabadan çıkartanlar arasında da bu adam var. Kendisi hakkında dava açmaya hazırlanıyorum. Avukata söyledim' dedi.

Polis bize bilgi vermiyor

Gültekin Güney, polisin kendilerine bilgi vermemesine de bir anlam veremediğini belirterek, 'Birincisi bize kazayla ilgili hiç bir şey söylemiyorlar. İkincisi ise oğlumu takip eden Alman hakkında hiç bir şey yapmıyorlar. Olayın peşini bırakmayacağı. Savcılığı kazaya el koymasını isteyeceğim" diye konuştu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!