Ballack evlendi

Güncelleme Tarihi:

Ballack evlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2008 18:39

Alman Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Chelsea'lı yıldız Michael Ballack 10 yıldan beri birlikte yaşadığı 3 çocuğunun annesi Simone Lambe (30) ile evlendi.

Haberin Devamı

Münih yakınlarındaki Berg am Starnberger See Belediye Başkanı Rupert Monn tarafından kıyılan nikah belediyenin evlenme salonu olan Kampenhausen Şatosu Rittersaal'da yapıldı. Ballack ve eşi Simone için bugün kilisede dini evlenme töreni yapılacak. Kiliseden sonra ise Starnbergersee Yat Kulübünde aralarında Alman futbolunun kayzeri Franz Beckenbauer ve eşininde bulunduğu 400'e yakın davetlinin katılacağı düğün töreni organize edildi. Düğüne katılacak davetlilerin kalacakları Starnberger see Hotel Vierjahreszeiten'da Çarşamba günü sabahı kahvaltı verilecek.

Arabulucu Otto Rehhagel

Michael Ballack nikahlandığı eşi Simone ile 10 yıl öncesi Kaiserslautern'de oynadığı dönemde tanıştı. Kaiserslautern'de o zaman antrenörlük yapan Otto Rehhagel futbolcusu Ballack ile bir devamlı gittiği kahvede çalışan Simone'yi tanıştırıp arabuluculuk yaptı. Ballack ailesinin Louis(6), Emilio(5) ve Jordi(3) isimli üç oğlu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!