Balık yerine döner

Güncelleme Tarihi:

Balık yerine döner
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2011 16:14

ALMAN kalite araştırma kuruluşu olan "Stiftung Warentest", zayıflamak için kalori azaltılırken, ekmek arası kızartılmış balık yerine ekmek arası döneri tavsiye etti.

Haberin Devamı

Bild Gazetesi'nde yer alan haberde, "Stiftung Warentest" tarafından yayımlanan ve zayıflama önerilerinin yer aldığı kitapta ayaküstü tüketilen gıdalar bölümünde, kızartılmış veya unlanarak yapılan balığın çok yağlı olduğu ve bir porsiyonun 890 kalori içerdiği, bunun yerine 650 kalori içeren ekmek arası dönerin yenmesinin daha iyi olacağı belirtildi.

Kızartılmış sosis yerine, yarı yarıya daha az yağlı olan şiş kebap tüketilmesinin de daha yararlı olacağı belirtilerek, derin dondurucudan çıkartılan sandviç yerine de simit yer aldı. Kahvaltıda bal yerine erik ezmesi önerilen kitapta, öğle yemeğinde beyaz pilav yerine makarna tavsiye edildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!