BAK 07 final oynayacak

Güncelleme Tarihi:

BAK 07 final oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 15:18

Berlin Kupası'nda finale kalan BAK 07 kupayı kazanırsa yaklaşık 150 bin Euroluk da para ödülü alacak. BAK 07, 2 Haziran Çarşamba günü aşırı sağcı taraftarları ile tanınan BFC Dynamo ile finali oynayacak.

Haberin Devamı

BERLİN Ankaraspor Kulübü 07 (BAK 07), Berlin Kupası'nda BFC Dynamo ile finalde karşılaşacak. 2 Haziran Çarşamba günü Jahn Stadnda oynanacak maçta kupayı kazanan takım yaklaşık 150 bin Euro'luk para ödülünün de sahibi olacak.


350 kulüp geride kaldı
Berlin kupasına yaklaşık 350 takım katılıyor. Yapılan elemeler sonunda finale iki Oberliga takımı Bak 07 ve BFC Dynamo yükseldi. BAK 07BAK 07 Başkanı Tuncay Akan, BFC Dynamo ile oynanacak maçın kendileri için hem maddi hem de manevi açıdan büyük önem taşıdığını belirterek “Bu kupayı daha önce Türkiyem, Türkspor ve Yeşilyurt kazanmıştı. Biz de kupayı alan dördüncü Türk takımı olmak istiyoruz. Taraftar desteği ile kupayı alacağımıza inanıyorum” dedi.


2 bin taraftar
Akan, aşırı sağcı taraftara sahip BFC Dynamo'nun final maçı için 2 bin taraftarı ile maça geleceğini belirterek “Bizim de taraftar desteğine ihtiyacımız var. Ligde rakibimizi yendik. Ama önemli olan kupa maçı. Kupayı kazanan yaklaşık 150 bin Euro'luk para ödülünün de sahibi olacak. Ayrıca kupayı kazandığımız taktirde Alman Futbol Federasyonu DFB Kupası elemelerine katılmaya hak kazanacağız. Çekeceğimiz kuraya göre DFB Kupasında B. Münih, Schalke, Dortmund veya başka bir birinci lig takımı ile Berlin'de karşılaşabiliriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!